24. oktobar 2013.24. okt 2013.
MLADI IZ EVROPE

U POSETI OMLADINI BRŠTICE

U izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Borivoje Ž. Milojević“ u Brštici, grupa od 15-ak mladih iz 7 zemalja Evrope koji se nalaze u Krupnju na sedmodnevnom seminaru iz oblasti multimedija, posetila je omladinu sela Brštica koja je inicirala i preko Kancelarije za mlade i Omladinskog kluba dobila koš sa konstrukcijom i teren za basket. Omladinski radnici i mladi stvaraoci iz inostranstva u sklopu svojih aktivnosti imali su i posetu seoskim sredinama u našoj opštini, pa je ovo bila odlična prilika za upoznavanje i druženje.
Uvodnu reč imala je školska učiteljica Gordana Sredojević, koja je ukratko upoznala sve prisutne o mestu okupljanja, istoriji škole, broju dece, načinu rada i svemu vezanom za školu u kojoj su se mladi okupili.
Gostima se obratio i poželeo dobrodošlicu Aleksandar Vasiljević, menadžer Omladinskog kluba i jedan od inicijatora i realizatora mini-projekta, koji je predstavio rad i planove Kancelarije za mlade i Omladinskog kluba koji će ići u pravcu širenja i kreiranja aktivnosti koji će više uključivati mlade iz seoskih sredina naše opštine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa