24. oktobar 2013.24. okt 2013.
ODRŽANI

PLODOVI RAĐEVINE

Prošlog vikenda u organizaciji TOK, Udruženja građana “Pečurka“, Biblioteke “Politika“, a pod pokroviteljstvom opštine Krupanj, u Krupnju je održana manifestacija “Plodovi Rađevine 2013“. Sponzor dešavanja, prilikom kojih su svoje proizvode predstavili proizvođači iz Krupnja, Osečine, Koceljeve, Loznice, Banje Koviljače bila je Valjevska pivara.
Med, proizvode od meda su izložili porodice pčelara Mijić iz Krasave, Maksimović iz Bogoštice, Nikolić i Kostić iz Krupnja, a zapažen nastup imalo je i udruženje građana „Krupanj“.
„Rađevska nit“, udruženje građana koje ima za cilj da sačuva od zaborava narodnu tradiciju imalo je svoj štand na manifestaciji, dok je u maloj sali Biblioteke „Politika“ postavljena izložba njihovih radova.
Proizvođači krompira Novak Stakić, Marko Cvetinović , Dragan Srećković, Milan Milićević su se predstavili svojim proizvodom, kvalitetnim rađevskim krompirom. Raznovrsne, autentične vrste jabuka i krušaka predstavili su nam proizvođači iz Lipenovića. Proizvođač rakije Ivan Lukić predstavio je pečenje rakije na svoj način. Doprinos manifestaciji dali su i proizvođači rakije i zimnice iz Donjih Brezovica

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa