7. novembar 2013.7. nov 2013.
FUDBAL: OGNjEN AMIDžIĆ PODRŽAO CRVENO-CRNE

I MOJE SRCE JE UZ MAČVU

Poznati TV voditelj i Šapčanin Ognjen Amidžić, iako van svog rodnog grada, dobro zna šta se u njemu dešava. I dalje se raduje svakom uspehu koji dolazi iz “Malog Pariza“. Ovosezonski uspesi fudbalera “Mačve“ nisu ostali nezapaženi kod popularnog Amidže, pa je, vođen željom da Šabac najzad dobije prvoligaša, stao uz momke u crveno-crnom dresu i izrazio im podršku na putu ka ostvarenju dugogodišnjeg sna.
- Ovde sam isključivo iz lokalpatriotskih razloga. To što ne živim u Šapcu ne znači da ne pratim šta se dešava u mom gradu. Želim da “Mačva“ postane prvoligaš, jednog dana i superligaš i da bude u vrhu srpskog fudbala. Pozivam sve kojima je, kao meni “Mačva“ u srcu da stanu uz ove momke, da već na kraju ove sezone slavimo ulazak u viši rang, rekao je Amidžić prilikom posete stadionu FK “Mačva“ i pozvao sve “klince“ da se upišu u “Mačvinu“ školu fudbala i da tako obezbede igrački kadar i stvore dobru bazu za još veće i kvalitetnije okršaje koji očekuju ovaj FK ulaskom u Prvu ligu.
Jedan od najpopularnijih TV voditelja, Ognjen Amidžić biće jedno od zaštitnih lica FK “Mačva“, pa je prilikom posete klubu zajedno sa prvotimcima i najmlađim članom crveno-crne škole fudbala Vasilijem Đurićem uradio seriju fotografija koje će biti iskorišćene u svrhu podrške klubu iz rodnog grada na putu ka sanjanom višem rangu takmičenja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa