7. novembar 2013.7. nov 2013.
OTVORENA ODBORNIČKA KANCELARIJA U TABANOVIĆU

BRŽE REŠENjE PROBLEMA

Zastupnik Srpske napredne stranke u šabačkom parlamentu Ilija Filipović otvorio je prošle nedelje odborničku kancelariju u Tabanoviću.
Direktni kontakt sa građanima najbolji je način za upoznavanje sa problemima koji muče stanovnike određenih mesta, smatra Ilija Filipović, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Šapca. Ostale zastupnike u lokalnom parlamentu on će informisati o planovima i potrebama stanovnika Tabanovića, ali i okolnih mesta.
- Ljudi koji žive na seoskom području često nemaju potpune i prave informacije o tome na koji način mogu ostvariti pojedina prava i obezbediti kvalitetnije uslove života u svojoj sredini. Dešavalo se da oni ostanu uskraćeni prilikom pokušaja ostvarivanja pojedinih prava, te se nadam da će sa početkom rada ove kancelarije takve situacije postati prošlost. Kao jedan od predstavnika odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Šapca odlučio sam da otvorim kancelariju, gde će pomoć moći da zatraže i meštani okolnih naselja, poput Mačvanskog Pričinovića, Ševarica, Majura i Šititara, rekao je Filipović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa