21. novembar 2013.21. nov 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

JESENjI PRVAK SLAVIO

Mačva ““ Bane 3 : 0 ( 1:0 )
Šabac ““ stadion Mačve. Gledalaca 500. Sudija : Marko Đoković (Čačak) 8. Strelci: Spasenović u 36, Stanojlović u 83. I. Milinković u 88. minutu. Žuti kartoni: Milinković, Gemović (Mačva), Vukadinović, Pavlović (Bane).
Mačva: Stepandić 8, Pejović 8,5, Spasenović 8,5, Jovanović 6,5 (Vidić -), A. Radovanović 7, Đukanović 8, I. Radovanović 7, Gemović 7,5, Ilić 7 (Lazić 7,5), Milinković 8, G. Matić 7 (Stanojlović 8,5).
Bane: Košanin 7,5, Pavlović 6,5, Radović 6,5, Lopatić 6,5, Tomović 6,5, Bošković 6, Šumarac 7,5 (Petrović -), Radojević 6,5, Bulatović 6,5, Vukadinović 6 (Panović -), Ilić 6.
Igrač utakmice: Pejović (Mačva).
Mačva je sa osvojena tri boda osigurala prvu poziciju na tabeli i praktično će jesenji deo prvenstva završiti kao lider. Na utakmici protiv ekipe iz Raške zasluženo je slavila. Imali su Šapčani posed lopte u znatnoj meri veći od gostiju. Napadi u prvom poluvremenu, uglavnom su završavani promašajima ili odbranom gostujuće ekipe koja je bila odlično postavljena i disciplinovana. I gosti su u par navrata zapretili Stepandiću, koji je sačuvao mrežu, naročito odličan šut u 34. minutu. Najizglednija prilika za Mačvu bila je ona u 35. minutu, kada je Gemović šutirao, ali je golman gostiju, Košanin uz dobru paradu sačuvao gol, da bi odmah posle toga u narednoj akciji, uz asistenciju odličnog Pejovića, Mačva golom Spasenovića, načela ekipu Bana. Na poluvreme se otišlo sa minimalnim rezultatom, a u nastavku crveno-crna furija nastavila je sa dobrom igrom. Pobeda je osigurana u 83. minutu kada je rezervista Stanojlović zatresao mrežu gostiju. Iglu i konac za golmana gostujuće ekipe spremio je Milinković pošto je stavio tačku na ovu utakmicu postigavši treći gol za Mačvu.
Narednu utakmicu i poslednju u jesenjem delu prvenstva Mačva gostuje u nedelju, Šapinama, a sa povoljim rezultatom mogla bi još mirnije da ide na pauzu do proleća. Srećno!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa