28. novembar 2013.28. nov 2013.
RUKOMET: TESAN PORAZ METALOPLASTIKE U VRBASU

ODLUKA U "ZORKI"

Vrbas ““ Metaloplastika 26:25 (13:15)
CFK “Drago Jovović“. Gledalaca: 1.000. Sudije: Argeridis, Noustas (oba Kipar). Sedmerci: Vrbas 2 (1), Metaloplastika 1 (1). Isključenja: Vrbas 8 , Metaloplastika 12 minuta.
Metaloplastika: Maksimović, Travar 5, Milovanović, Aleksić, Stevanović, Palević, Marjanović 2, Kankaraš 1, Medurić, Obradović, Marković, Arsić (14 odbrana, 1 sedmerac), Grujičić 7, Mitrović 3, Milosavljević 7 (1), Dragaš.
Metaloplastika je u prvom meču 3. kola Čelendž kupa propustila šansu da se neporažena vrati iz Vrbasa i da mirnije dočeka revanaš u Šapcu. „Plastičari“ su u većem delu utakmice bili u vođstvu. U 33. minutu stigli do najveće prednosti od četiri gola razlike 17:13. Od tog trenutka domaći su se vratili u meč, serijom 4:0 kaznili su greške i promašaje u napadu šabačkog tima i za samo četiri minuta stigli do egala. Do kraja ekipe su se smenjivale u vođstvu a najzapaženiji na terenu bili su golmani - kod domaćih kapiten Vlaisavljević na drugoj strani izvanredni Darko Arsić. Marjanović je u 59. minutu izjednačio na 25:25 a zatim su Vrbašani 30 sekundi pre kraja iz sedmerca poveli sa 26:25. U poslednjem napadu posle tajm auta, Travar je izgubio loptu. Tako je nažalost propao pokušaj da se na kraju stigne do izjednačenja.
Prvo poluvreme dvomeča dobili su Vrbašani sa minimalnom razlikom koja nadoknadiva. Revanš u kojem će pasti odluka o plasmanu u osminu finala odigraće se u subotu u hali „Zorka“ u 18.30 časova. Pravdu će deliti rumunski sudijski par Vasile Pavel i Eugen Marian State. Delegat EHF je Radoš Rakočević iz Crne Gore.
- Kada se sve sagleda ne možemo biti baš zadovoljni rezultatom. Nismo ponovili igru iz prethodnih utakmica. U drugom delu susreta imali smo oscilacija u igri koje u revanšu moramo svesti na minimu. Protivnik nije ni malo naivna ekipa. Moramo dati svoj maksimum kako bismo ostvarili cilj ““ plasman u naredno kolo - rekao je Filip Marjanović reprezentativno levo krilo Metaloplastike.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa