28. novembar 2013.28. nov 2013.
NATAŠA TOMIĆ, DIREKTOR MARKETINGA I KVALITETA KOMPANIJE “NENATEKS“ ŠABAC

SANjAJTE SNOVE U BOJI - OSTVARIĆE VAM SE

Kreativne, ambiciozne, energične, jednostavno: ostvarene u svim segmentima života. “Glas Podrinja“ donosi seriju tekstova o našim sugrađankama - uspešnim poslovnim ženama
Nenateks Šabac je porodična kompanija. Porodica Tomić već 23 godina sa zadovoljstvom proizvodi kvalitetan tekstil koji kupcima obezbeđujuje komfor i udoban život. Implementirali su sistem upravljanja menadžmenom kvaliteta ISO 9001:2008, i to je još jedan dokaz da je kvalitet i zadovoljstvo kupaca kompaniji “Nenateks“ na prvom mestu.
Zarad boljeg kvaliteta proizvoda i jedinstvenog asortimana investicije u najsavremeniju opremu su neminovnost. Zbog toga “Nenateks“ se ponosi činjenicom da njihovi proizvodi mogu da se kupe u svim velikim marketima u zemlji: “Interedž“, “Univeredžport“, “Mercator S“, kao i brojnim trgovačkim radnjama i sopstvenoj mreži prodavnica. Svi proizvodi “Nenateks“ kompanije izrađeni su od isključivo 100% pamučnih materijala i garantuju Vam punu udobnost i kvalitet.
Veliku ulogu u razvoju kompanije, a pogotovo u njenoj promociji i upravljanju kvalitetom ima ženski član porodice. Nataša Tomić, izuzetno posvećena “Nenateksu“ predstavlja njegovu budućnost, a već sada uživa punu podršku osnivača i vlasnika, njenog oca Dragana. Odgovorna, pre svega izuzetno poslovna, a opet sasvim obična, u razgovoru za “Glas Podrinja“ otkriva zbog čega je, po njenom mišljenju, ženama mesto u savremenom biznisu sa svim vrlinama i manama koje ženski pol nosi sa sobom.
Mnogi tvrde da je biznis muški posao. Žene u Srbiji to demantuju. Kako je biti žensko u srpskom biznisu?
- Generalno, privilegija je biti žensko u bilo kom smislu. U biznisu su žene poželjni partneri, pouzdani i sigurni, precizni, tačni i veoma dobri organizatori. To implicira da gubljenja vremena nema. Biznis, po meni, odavno nije muški posao, marketing, menadžment i upravljanje su poslovi koje obavljaju sposobni i vredni ljudi. Različitost između polova je u razvijenom svetu davno prevaziđena, a i našoj zemlji stvari su krenule u tom pravcu. U Srbiji su Udruženja poslovnih žena vrlo jaka i priznata. Ženski lobi je prilično uticajan i kroz medije može da se vidi koliko su žene zastupljene u svim sferama poslovnog života. Muškarci su uvek skeptični po pitanju sposobnih žena. I dan danas postoje neki koji smatraju da je najveći domen koji žena može dosegnuti kuća i varjača, ali kada jednom pokažete da ste dobar i ravnopravan saradnik, granice ne postoje. “Nenateks“ je firma u kojoj su pretežno zaposlene žene, od proizvodnih pogona, preko finansija, pa do marketinga i prodaje. Mi pokazujemo da za nas ne postoje prepreke i vodimo Nenateks krupnim koracima ka vrhu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa