5. decembar 2013.5. dec 2013.
OŠ „NATA JELIČIĆ“ PROSLAVILA SVOJ 53 ROĐENDAN

VESELO I ZABAVNO

Sve je počelo prvog septembra 1960. godine. Danas, iza njih je više od pola veka uspešnog vaspitno-obrazovnog rada. A da je to tako učenici i nastavnici OŠ „Nata Jeličić“ pokazali su prošlog petka na Velikoj sceni Šabačkog pozorišta. Mjuziklom „Kočoperitis izvesne dame u pubertetu“ opravdali su očekivanje kako direktorke Zorice Nedeljković, tako i publike.
- Ja sam i rekla da ćemo uživati večeras jer oni umeju i imaju šta da pokažu. Nadam se da ćemo se i ubuduće oslanjati na njihov talenat i da će nas mnogo puta razveseliti. To im ja zaista od srca želim. Oni su ono što inspiriše. Najlepši deo posla je kad možemo da pričamo sa tom decom, da ih nagradimo i da se njima ponosimo ““ dodala je direktorka.
Za dobru atmosferu pobrinulo se oko pedeset učenika „Natine“ škole koji su uz pomoć nastavnice srpskog jezika Slavice Lukić tokom dva meseca priprema savladali scenario Ljubice Ostojić pisan sedamdesetih godina prošlog veka. Tekst, osavremenjen i prilagođen trenutnim životnim okolnostima, na scenu je doneo večiti trougao ““ roditelj, nastavnik, učenik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa