5. decembar 2013.5. dec 2013.
IZBORI ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

POBEDA „ZAJEDNO ZA SRBIJU“

Na nedeljnim izborima za Savet mesne zajednice Bela Reka lista „Zajedno za Srbiju“ osvojila je pet, dok su listi Srpske napredne stranke pripala dva mesta u savetu.
Rezultati izbora u Beloj Reci predstavljau potvrdu dobrog rada i angažovanosti meštana pocerskog sela sa jedne, i sluha Gradske uprave za probleme stanovnika na seoskom području sa druge strane, smatra Sreten Živanić, predsednik Saveta mesne zajednice. Lista „Zajedno za Srbiju“ na kojoj su učestvovali i predstavnici Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove osvojila je pet od sedam mesta u savetu. Preostala dva mesta pripala su Srpskoj naprednoj stranci.
- U selu se ne može voditi „visoka“ politika, jer sokaci u Beloj Reci, ulice i put prema Radovašnici nisu politički obojeni. Vi morate da priđete svakom, i apolitičnom čoveku i onom koji je politički obojen, koji se na neki način vezao za politiku, da im priđete srcem i pomognete im da prevaziću teškoće koje su gomilane decenijama unazad. Mi smo krenuli sa mrtve tačke 2005. godine, Gradska uprava je prepoznala problem Bele Reke i nastala je spona između sela i grada, navodi Živanić.
Od 2005. godine u Beloj Reci ulagano je u putnu infrastrukturu, javnu rasvetu, rekonstrukciju škole, doma kulture i ambulante, pri čemu su ukupne investicije premašile 60 miliona dinara. Rezultati izbora za Savet mesne zajednice predstavalju potvrdu dobre politike i ličnog angažovanja Sretena Živanića, smatra član inicijativnog odbora „Zajedno za Srbiju“ Miloš Milošević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa