19. decembar 2013.19. dec 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: SVEČANA SEDNICA SO

OBELEŽEN DAN OPŠTINE

U svečanoj sali Posavotamnavske srednje škole, svečanom sednicom SO Vladimirci obeležen, je dan kada je davne 1924. godine kralj Aleksandar dodelio status varošice Vladimircima.
Uz intoniranje himne i pozdravne reči predsednika SO Dragana Simeunovića, predsednik opštine Vladica Marković se obrati brojnim zvanicama.
- Urađeno je mnogo iako su sreDstva skučena. Sportsko plivački centar je bio u prvom planu, a podatak da je samo u jednom mesecu bazen posetilo 16.000 građana, govori o ispravnosti urađenog.
U godini koja dolazi iskopaćemo sedmi bunar, potom nadamo se pozitivnom ishodu kopanja geotermalne bušotine, i drugim poslovima poput vodosnabdevanja Prova i okolnih sela. Zamašno ali interesi građana su u prvom planu, rekao je Marković u prigodnom obeležavanju dana opštine Vladimirci.
Tom prilikom nagrađeni su preduzeća Autosorb, Milenijum i B 92, a novčane od po 10.000 dinara učenicima osnovnih škola “Žika Popović“ Nevena Atić iz Skupljena, “Jovan Cvijić“ iz Debrca Milan Jocić, iz Posavotamnavske srednje škole Danijela Ilić iz Jalovika.
Program su uveličali KUD “Diša Atić“ i folklorni ansambl “Đido“ iz Bogatića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa