11. mart 2010.11. mar 2010.
LIKVIDACIJA FIRME “ŠABAČKI SAJAM“ NE DOVODI U PITANjE IZGRADNjU SAJMA U ŠAPCU

ODLAGANjE BI SKUPO KOŠTALO

Tekst “Sajam u procesu likvidacije“ objavljen u prošlom broju “Glasa Podrinja“ izazvao je veliku pažnju javnosti. Na adresu lista upućena su mnoga pozitivna reagovanja, ali i negativna. Dovoljan razlog da se na ovu temu vratimo ponovo. Pošto je reč o investiciji milionske vrednosti, od izuzetnog značaja za razvoj Šapca, dodatne informacije potražili smo u “Sajam-fair“-u, odnosno od Darka Šole predstavnika ove firme
- Vlasnik firme “Sajam-fair“ je Celjski sajam i CMC Celje. U trenutku kada je potpisan ugovor sa šabačkom opštinom iz praktičnih razloga: tumačenje drugačijih zakona, drugačijeg odnosa sa ljudima u Sloveniji i ovde, osnovana je i firma sa istom delatnošću pod nazivom “Šabački sajam“ za čijeg je direktora postavljen Zoran Rajaković. Nakon određenog vremena, kada je “Šabački sajam“ završio poslove zbog kojih je osnovan, firma je likvidirana i time su prestale potrebe za uslugama gospodina Rajakovića. Ostao je samo “Sajam ““ fair“ koji i jeste potpisnik ugovora, tako da se izgradnja sajmišta u ovom gradu ne dovodi u pitanje likvidacijom “Šabačkog sajma“ ““ rekao je Darko Šola ispred šabačkog ogranka “Sajam-faira“.
“CMC“ Celje i “Celjski sajam“ u Sloveniji odlično sarađuju, pa su tu saradnju proširile i na Srbiju, kaže Darko Šola. Kao firma koja je specijalizovana za nisko gradnju “CMC“ Celje je većinski vlasnik i glavni nosilac poslova, dok “Celjski sajam“, kao jedan od najvećih u ovom regionu, pruža značajnu podršku u organizaciji sajamskih delatnosti. Što se Šapca tiče, direktor “Sajam-faira“ i nosilac projekta izgradnje sajmišta u severozapadnoj radnoj zoni sada je Robert Otorepec.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa