27. mart 2014.27. mar 2014.
MLINSKO PEKARSKA KUĆA VINČIĆ

MLIN U TRBUŠCU

U selu Trbušac mlinsko pekarska kuća Vinčić i lokalna samouprava su podigli mlin zavidnog kapaciteta koji će biti i novina u pojmu kvaliteta, ali i mogućnosti po Evro standardu. Zadovoljstvo je obostrano a podrazumeva i nova radna mesta.
- Vlasnik Bora Vinčić je uložio mnogo i stigao do kapaciteta od 50 tona u toku 24 sata da je neprepoznatljiva mogućnost ovog mlina. Mi smo zadovoljni i zbog okolnih sela, ali i zbog škola pošto će sada prozvode savremene pekare koristiti, i učenici naših škola što, je novi iskorak dalje. Dakle, eto prvog posla sa desetak novih radnika, ali i kvalitetom za najviši standard u ovoj proizvodnji, zadovoljan je predsednik SO Vladimirci Dragan Simeunović.
Mlin kreće sa radom ovih dana, a umiven i savremen sa brojnim jakim mašinama biće pojam kvaliteta, tvrdi i šef mlina Zoran Ajdarić koji dodaje.
- Sve je pod konac i najviše klase i mi u 24 sata nudimo proizvode kojih zasad na ovim terenima nema, a pekara je priča za sebe. Ovo je veliki iskorak i za nas i za opštinu Vladimirci, blista Ajdarić.
Mlin u Trbušcu je eto za koji dan stvarnost a za seljane nadamo se prava vest. Poput pekare koja je radost i za seljane i za školarce.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa