Инфо

Берза

  • aero 1.182 ▲ 6,49%
  • enhl 668 ⚫ 0,00%
  • fito 2.700 ⚫ 0,00%
  • gmon 1.700 ⚫ 0,00%
  • niis 687 ▼ -0,29%
  • tgas 11.000 ▲ 1,83%
(27. март 2014.)
МЛИНСКО ПЕКАРСКА КУЋА ВИНЧИЋ

МЛИН У ТРБУШЦУ

У селу Трбушац млинско пекарска кућа Винчић и локална самоуправа су подигли млин завидног капацитета који ће бити и новина у појму квалитета, али и могућности по Евро стандарду. Задовољство је обострано а подразумева и нова радна места.
- Власник Бора Винчић је уложио много и стигао до капацитета од 50 тона у току 24 сата да је непрепознатљива могућност овог млина. Ми смо задовољни и због околних села, али и због школа пошто ће сада прозводе савремене пекаре користити, и ученици наших школа што, је нови искорак даље. Дакле, ето првог посла са десетак нових радника, али и квалитетом за највиши стандард у овој производњи, задовољан је председник СО Владимирци Драган Симеуновић.
Млин креће са радом ових дана, а умивен и савремен са бројним јаким машинама биће појам квалитета, тврди и шеф млина Зоран Ајдарић који додаје.
- Све је под конац и највише класе и ми у 24 сата нудимо производе којих засад на овим теренима нема, а пекара је прича за себе. Ово је велики искорак и за нас и за општину Владимирци, блиста Ајдарић.
Млин у Трбушцу је ето за који дан стварност а за сељане надамо се права вест. Попут пекаре која је радост и за сељане и за школарце.

Најновији број

10. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa