3. april 2014.3. apr 2014.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

POST NA DVE UTAKMICE

Šumadija ““ Mačva 0 : 0
Aranđelovac ““ stadion FK Šumadija. Sudija: Ivković Marko (Lajkovac). Žuti kartoni: Radovanović, Pavlović, Matić (Šumadija), Spasenović, Matić (Mačva).
Šumadija: Đokić, Dragačević, Jaćimović, Matić, Kačarević, Anđić, Pavlović, Turković (Mihailović), Radovanović, Brajović (Terzić), Spasić (Andrić).
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, Jovanović, Ristivojević, Takovac, Vidić (Radovanović), Tošić (Tomić), Milinković, Rašević, Gemović (Z. Matić ).
Utakmica je odigrana na dobro pripremljenom terenu u subotu, u Aranđelovcu na stadionu Šumadije. I ovoga puta, iako je utakmica bila borbena, dinamična i žustra, prava prvenstvena ista je završena bez golova, a lider na tabeli na drugoj uzastopnoj nije dao gol.
Mačva je sve vreme utakmice imala inicijativu i značajno veći posed lopte. Domaći su u prvom poluvremenu imali jedan napad i šut na gol Stepandića sa dvadesetak metara a lopta je završila pored gola. Pred kraj poluvremena Milinković je izašao sam pred golmana domaćih, oči u oči ali nije uspeo da ga savlada. Prvi pomoćni sudija Ilić, u dva navrata sprečio je Tošića da sam izađe pred golmana Đokića zbog navodnih ofsajda a njemu se u nastavku utakmice, u drugom poluvremenu pridružio i kolega, drugi pomoćnik Radosavljević, pa je Mačva pored domaćih fudbalera imala još protivnika.
Na samom početku drugog poluvremena, na centar šut Pejovića, Milinković je neometano glavom prebacio gol. Kada je Mačva nastavila sa napadima domaći su počeli da igraju veoma grubo. Vrlo dobar glavni sudija podelio je nekoliko kartona, ali nažalost iza njegovih leđa nije video start domaćeg igrača koji je glavom udario Vidića. Epilog ovog starta imao je za posledicu napuštanje utakmice povređenog Vidića koji je završio u hitnoj pomoći gde mu se ukazala intervencija pri kojoj je dobio tri kopče.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa