3. april 2014.3. apr 2014.
BOKS: POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE ZA JUNIORE I SENIORE

MAČVA I OVE GODINE UBEDLjIVO PRVA

U Leskovcu bokseri šabačke Mačve su potvrdili primat u srpskom boksu, utisak je po viđenom u nastupu 150 boraca iz 57 klubova gde je nastupilo četiri juniora i tri seniora. Crveno-crni su osvojili četiri zlata i jedno srebro i sa devet takmičara te pet zlatnih i dva srebra opet bili i ove godine ubedljivo prvi u Srbiji.
Put do najbolje juniorske ekipe tekao je ubedljivim pobedama u osmini i četvrtfinalu da bi u finalima stigli do pet medalja. Nemanja Budimirović je u finalu savladao Veljka Todorovića iz Viteza, Krstivoja Tomića, Nikolu Stanojevića iz Radničkog Kragujevac 2:0, a Milijan Anđelković je zlato osvojio savladavši Pavla Simovića iz Partizana Beograd. David Mijailović izgubio je od Kaplarevića iz Ivanjice u finalu po oceni svih u klubu drastično oštećen od sudija i to samo poenom razlike.
Među seniorima Branimir Stanković je iz Italije stigao da brani najviši rejting u Srbiji i posle pobeda u svom stilu u predtakmičenjima u finalu deklasirao Mladena Rakića iz Fontane Beograd posle prekida stigao do 11 titule.
Stefan Lukić je u velteru u osmini finala izgubio od reprezentativca Popovića u ravnopravnoj borbi dok je posle tri godine među konopce se vratio Miloš Cvetković i u osmini finala izgubio od Simića iz Loznice mada i da je bilo obrnuto ne bi bilo nezasluženo.
Direktor Dragan Petrović ističe rad stručnog štaba Mitrović i Pejkić koji svakodnevno u dva termina sa borcima rade četiri sata. Rezultat je evidentan.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa