3. april 2014.3. apr 2014.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POVRTARI DRAGOJEVCA REŠILI DECENIJSKE BRIGE

BOGDANOVIĆI NE MARE ZA SUŠU

U selu Dragojevac složna sedmočlana porodica Ljubiše Bogdanovića kopa bunar koji povrtarima nadaleko znanim daje sigurnost i u sušnoj godini poput ove, barem za sada. Ljubiša, supruga Milanka, sin Goran, snaha Sanja, unuk Mladen i unuka Milica uz drugog sina Zorana ispunjen je ushićenjem pomoći opštine Vladimirci i Direkcije za poljoprivredu.
- Veliki je ovo dan za nas. Sada možemo bezbrižno raditi i gajiti salatu, paradajz, spanać, potom papriku i krastavce i uz pomoć vode iako imamo samo tri i po hektara zemlje pristojno živeti. Hvala opštini na pomoći - srećan je domaćin porodice Bogdanović koja ne mari za sušu.
Sin Zoran opet iz ugla mlađih raduje se jer će na pradedovskom imanju ostati i on i brat ali i mlađi.
- Voda život znači pogotovu za nas koji imamo manje zemlje. Biće više prinosa ali i boljitka za koji svi živimo. Na mladima svet ostaje i ja koliko da sam god mlad radujem se i zbog onih koji dolaze a u našem kraju ih ima bogu hvaleći podosta - blista Zoran Bogdanović.
Skromna i radna porodica eto dobija uslove stvara narodski od jutra do sutra, a tu blagodet će po rečima u Direkciji za poljoprivredu osetiti mnogi u opštini, koja oseća da je došlo vreme upravo za bunare i sigurnu proizvodnju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa