3. april 2014.3. apr 2014.
SLOBODAN PAVLOVIĆ IZ BOGATIĆA

POŠTAR I LjUBITELj PRIRODE

Prvo kao poštar Radne jedinice u Bogatiću Slobodan Pavlović, 18 godina je delio meštanima Banovog Polja i dobre i loše vesti. Kasnije je tu ulogu zamenio službom na šalteru iste pošte u centru ove mačvanske varošice.
I ranije i sada, veliki je zaljubljenik u prirodu. Najveći deo slobodnog vremena, posle napornog rada u pošti provodi kraj ušća Drine u Savu u vikendici koju je 2007. godine izgradio za dve godine uz pomoć najboljih drugara.
Kraj gotovo kultnog mesta, kako je nazvao stablo jednog starog janja, prvo je ozidao pečenjaru. Potom su tu nikli i drugi objekti za zabavu i druženje u prirodi.
- Plac, kraj reke, na kome je sve urađeno, nalazi se u malom šumarku, a to je rođendanski poklon moje supruge. Projektant ove lepe kuće, koju ne bi dao ni zašta uradio je Radenko, a on je mnogo pomogao i oko izvođenja radova.
Za muziku je zadužen Brana Ćosić, a dobar štimung, riblje i druge specijalitete prave, bez sumnje moji drugari Miša i Mija, kaže Slobodan.
Za struju ne brine ali ipak ima u planu da na krovu vikendice postavi solarne panele. Tako bi, kaže obezbedio dovoljno energije za frižider u kome je nameran da na duži rok čuva hranu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa