10. april 2014.10. apr 2014.
FUDBAL: PIONIRSKA LIGA SRBIJE

PALA CRVENA ZVEZDA

Savacium ““ Crvena Zvezda 2:0 (0:0)
Šabac-Gradski stadion. Gledalaca 400. Sudija: Igor Milanović (Mačvanska Mitrovica) 8. Strelci: Arnautović u 49. minutu i Vasić u 76. minutu. Žuti kartoni: Gajčanski, N. Andrić (Savacium), Mihajlović, Puzić, Maksić (C. Zvezda).
Savacium: Jović 8,5, Gajčanski 8 (Đokić-), Pavlović 8 (Trifunović 8), Janković 8, Đukanović 8, Petrović 8 (S. Vasić-), Andrić 8 (Nikolić-), Brus 8 (Srećković 8), Arnautović 9, (Marković-), Pejović 8 (I. Vasić 8).
C. Zvezda: Đekić 6, J. M. Nikolić 6 (Perić-), Tričković 6 (Mitrović 7), Z. M. Nikolić 6 (Dačić 6), Mihajlović 7 (Jokić 7), Rakić 7, Terzić 7, Puzić 6 (Maksić 6), Vudragović 6 (Delibašić 7), Kovač 6, Joveljić 6.
Igrač utakmice: Živorad Arnautović (Savacium).
Pioniri Šabačkog Savaciuma od samog početka utakmice dali su do znanja da će biti ozbiljan protivnik favorizovanoj Crvenoj Zvezdi i da pioniri iz prestonice neće tako lako uzeti bodove. U prvom poluvremenu utakmica je bila dinamična i borbena u kojoj su mladi „Čivijaši“ držali konce u svojim nogama. Pored dve jako dobre šanse Pejovića i Arnautovića, ali i nekoliko pretnji gostujuće ekipe golu Jovića, gde se mreža nije zatresla, na odmor se otišlo bez golova. U nastavku utakmice gosti su ponovo zapretili i to u tri navrata. Odbrana domaćih na čelu sa kapitenom Petrom Gajićem, bila je na visini zadatka i u svim situacijama izašla kao pobednik, da bi domaći igrači preuzeli inicijativu kada su organizovali opasan napad po desnoj strani, a odlični Arnautović je posle centar šuta Pejovića, glavom poslao loptu u mrežu. Nastavak meča je protekao u obostranim napadima iz kojih je Savacium ponovo profitirao. Konačnih 2:0 postavio je rezervista Igor Vasić, četiri minuta pre kraja susreta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa