10. april 2014.10. apr 2014.
UGOSTITELj ZA PRIMER

EM OBILNO, EM JEFTINO

Na Starom gradu u bifeu BK Mačve zabeležili smo primer ugostitelja koji se prilagodio vremenu i nudi obilne porcije po nižim cenama u prijatnom senovitom miru i objektu koji pleni istovetnim ambijentu. Željko Sretena Mićin ima 46 godina i bogato iskustvo. Ovaj profesionalni ugostitelj ističe složan rad i porodični pristup.
- Radio sam u hotelu na Divčibarima i brodu Bonasera a i punih sedam godina u restoranu pod Kestenom. Sada sam u zakupu objekta BK Mačva gde je društvo uz moju porodicu suprugu Gordanu, konobara Dejana i zadužene za roštilj Đola, Seku i Veru pravi tim koji je postigao kvalitet koji nam godi ali i obavezuje, kaže ovaj posvećenik poslu koji je pristalica rada i samo rada. Opuštenog u smislu prijatnosti ali sve drugo je do tančina isplanirano što se na svakom potezu vidi. Usluga je na najvišem nivou.
- Nema tu neke filozofije pošto je zadovoljna mušterija najbolja reklama. To iz dana u dan radimo. Žao mi je što se nisam i na takmičenjima okušao ali nije bilo para kada je trebalo i tako sam propustio da se ogledam i na takmičarskom planu, uz uzdah kaže Željko.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa