10. april 2014.10. apr 2014.
NOVI PROJEKAT KANCELARIJE ZA MLADE GRADA ŠAPCA

MLADI U AKCIJI

Projektom „Mladi u akciji“ Kancelarija za mlade grada Šapca u narednom periodu pokrenuće niz akcija vezanih za obrazovanje, zapošljavanje, promociju i unapređenje mladih.
- Projekat je napravljen sa ciljem da se ukaže na probleme sa kojima se mladi svakodnevno suočavaju u našem gradu. Pokretanjem četiri akcije želimo da poboljšamo položaj mladih u našoj lokalnoj zajednici. Cilj mi je da ih motivišemo i podstaknemo na društveni aktivizam kako bi se izborili za bolji i kvalitetniji život. Preko ovog projekta želimo da mladi u Šapcu samostalno iskoriste priliku koja im se pruža ““ rekla je Naila Mehmedović, direktorka Kancelarije za mlade grada Šapca.
Posredstvom ovog projekta kroz „Akciju u obrazovanju“, „Pronalasku posla za mlade“, „Prikazivanju mladih u javnosti“ i „Unapređenju mladih na selu“ podstaći će se kreativnost i kritičko razmišljanje, obustava nasilja i diskriminacija u školama, obezbeđivanje neophodnih sredstava za poboljšanje obrazovanja, povećanje broja visokoobrazovanih građana na području Šapca, organizovanje programa za usavršavanje poslovniih veština putem neformalnog obrazovanja, samostalno konkurisanje, prezentovanje i razgovor oko novih radnih mesta preko „Sajma praksi“ i pronalazak posla putem formiranja „Zadruge za mlade“, promovisanje mladih sa ispravnim sistemom vrednosti, uspešnih u svojim oblastima, parlamenata, sportskih i kulturnih društava, kao i ukazivanje na postojeće probleme, samostalno konkurisanje mladih sa sela putem projekata, obuke, unapređenja mladih poljoprivrednika, spajanja sa nevladinim organizacijama, partnerskim odnosima sa lokalnim privrednicima, edukacije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa