11. decembar 2014.11. dec 2014.
SPORTSKI SAVEZ ŠAPCA

OČEKUJEMO JOŠ BOLjE REZULTATE

Članovi Sportskog saveza Šapca održali su prošlog petka redovnu godišnju skupštinu
Sportski radnici zadovoljni su ostvarenim rezultatima u tekućoj godini, i nadaju se da će 2015. biti još uspešnija na ovom polju. Pozitivno je ocenjena i saradnja sa Gradskom upravom, posebno na planu unapređenja sportske infrastrukture.
- Bez obzira na tešku ekonomsku situaciju u domaćem sportu, godina na izmaku se može okarakteristi kao uspešna. Očekujemo da naredna godina bude ključna za rešavanje infrastrukturnih sportskih problema u gradu. Sportski savez je podržao emitovanje municipalnih obveznica za izgradnju zatvorenog bazena u Šapcu, a imamo i ozbiljne planove sa Sokolskim domom i atletskom stazom na Gradskom stadionu. Nadam se da će se sledeće godine rešiti i pitanje korišćenja Hale „Zorka“, odnosno da će ona preći u vlasništvo grada Šapca. Kao članovi Sportskog saveza Šapca bićemo aktivno uključeni u rešavanje svih ovih pitanja, naveo je predsednik Sportskog saveza Veselin Vuković.
Predstavnici Gradske uprave zadovoljni su ostvarenom saradnjom sa Sportskim svezom, i nadaju se da će u narednom periodu Šabac i njegovi sportisti zauzimati još značajnije mesto na mapi uspeha na takmičenjima.
- Mi smo usko povezani. Sportski savez Šapca uspešno sporvodi u delo ono što grad želi da implementira po pitanju unapređenja uslova koji stoje na raspolaganju ne samo sportistima, već i učenicima osnovnih škola i rekreativcima. Sarađujemo na projektima „Rasti zdravo“, odnosno razvoju sporta u školama, podržvamo sva sportska takmičenja i aktivnosti koje organizuju članovi savez, istakla je Vesna Živković, član gradskog većna zadužena za sport.
Sportski savez Šapca se, kao krovna organizacija, trudi da odnosi klubova koji čione našu organizaciju budu što bolji. U tome smo uspeli, a evidentno je da ima prostora i za dalji napredak, rekao je predsednik Vuković.
M.Maksimović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa