11. decembar 2014.11. dec 2014.
AKTIVNOSTI SEOSKIH POVERENIKA

VIŠE KULTURNIH SADRŽAJA

Kulturni centar iz Šapca, u saradnji sa gradskom poverenicom za selo Ševarice, i učenicima Osnovne škole „Nata Jeličić“ organizovao je dečju predstavu „Siledžije u školi“
Prezentacija kulturnih sadržaja namenjenih najmlađima na seoskom području, ali i ukazivanje na probleme koji postoje u obrazovanju, osnovne su karakteristike saradnje Kulturnog centra, Osnovne škole „Nata Jeličić“ i stanovnika Ševarica. Predstavom za najmlađe ozvaničen je početak rada Uslužnog centra i delovanja poverenika Gradske uprave za selo Ševarice Stane Arsenović.
- Drago mi je da, osim administrativnih poslova i obaveštavanja građana, mogu da se angažujem i na polju unapređenja kvaliteta života najmlađih meštana ovog sela. Zahvaljujem se predstavnicima Kultrunog centra, nastavnicima i učenicima Osnovne škole „Nata Jeličić“ i članovima Gradske uprave koji su nam pomogli u realizaciji ove ideje, rekla je Arsenovićka.
Rad Uslužnih centara i kulturni sadržaji na seoskom području su veoma važni za Grad Šabac, istakao je načelnik Gradske uprave Jovan Nedeljković.
- Želja nam je da kulturne sadržaje približimo stanovnicima šabačkih sela. Dobro je da su i gradski poverenici uključeni u realizaciju ovih aktivnosti, naveo je Nedeljković.
Teme vršnjačkog nasilja i problema koje ono nosi su svakodnevno prisutni u školama. Želeli smo da ovom priredbom skrenemo pažnju na ove teme, rekla je direktorka Kulturnog centra Gordana Marković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa