11. decembar 2014.11. dec 2014.
Grejanje u sali MZ „Žika Popović“

PRIJATNIJI TRENING

Sala Mesne zajednice „Žika Popović“ renovirana je i prilagođena treniranju borilačkih sportova pre godinu dana, a ove nedelje završena je druga faza rekonstrukcije uvođenjem centralnog grejanja. U adaptaciji i rekonstrukciji prostora, pored Mesne zajednice, učestvovali su Grad Šabac i JP Sportski centar Šabac.
- Izuzetno mi je zadovoljstvo da vidim kako mladi ljudi, ne samo ove mesne zajednice, nego i sa područja celog grada, treniraju ovde i na pravi način koriste ovaj prostor. To je bio naš prvi cilj, da u dogovoru sa građanima saznamo njihove potrebe i da ih onda zajedno sa njima realizujemo. Drago mi je što smo to uspeli da ostvarimo u potpunosti, zahvaljujući angažovanju pre svega žitelja Mesne zajednice, ali i Javnog preduzeća Sportski centar Šabac i Grada Šapca, rekao je zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić.
- Mesna zajednica „Žika Popović“ pokrenula je inicijativu da se uradi ova sala koja će okupiti decu i omladinu cele mesne zajednice i grada. Nadam se da će deca iz celog grada doći ovde u želji da se bave nekim od borilačkih sportova koji su im na raspolaganju, jer će to učiniti njihov život zdravijim i kvalitetnijim, istakao je Jovan Radišić, predsednik Mesne zajednice „Žika Popović“.
- Ove godine je izdvojeno milion i po dinara za grejanje, koliko je koštala investicija. Trudimo se da uz budžet koji imamo napravimo što bolje, uglednije i lepše mesto. U maloj sali imamo dva stola za stoni tenis namenjena osobama sa posebnim potrebama. Veoma sam zadovoljan što je ovaj objekat iz ruiniranog prostora za godinu dana pretvoren u odlično opremljenu sportsku salu, rekao je Dragan Nikolić, direktor JP Sportski centar Šabac.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa