11. decembar 2014.11. dec 2014.
KaraĐorĐe, slavski

Želja viŠi rang

Slava kluba, Sveti Andrej Prvozvani, prošle subote, bila je prilika za druženje članova uprave, današnje generacije, veterana, sponzora i prijatelja kluba.
Čestitke, blagoslov, zdravicu, uputio je mišarski sveštenik Nebojša Jeremić. Želja domaćina, potpredsednika kluba, Zorana Ostojića, bila je da se započete investicije i završe.
- Posebno bih poželeo igračima da u narednoj polusezoni, nastave sa ovako dobrim igrama i da konačno, uzmemo to dugo priželjkivano prvo mesto i uđemo u viši rang.
Trenutno, Karađorđe je u Međuopštinskoj ligi, na drugoj poziciji, a cilj je ulazak u Okružnu ligu...
Kompleks stadiona sve lepši i uređeniji, a u upravi ističu dobre odnose , zajednički jezik, ljude koji pomažu. Dom crveno-crnih još uređeniji, sve okrečeno, osvetljeno, dodatno sređeni sanitarni čvorovi, urađena i spoljna česma, ograda iza gola: „Počeli smo i izgradnju tribina sa tri stotine mesta; urađeni su temelji, pripremljen materijal, i nadamo se da će do početka naredne polusezone, tribine biti završene“ ““ poručuje domaćin slave, u šali dodajući, u klubu zadužen za investicije.“ Planiraju uređenje i pomoćnog terena, gde bi bio i teren za košarku i mali fudbal... Ali, korak po korak... Predsednik kluba, Mitar Stojanović, nada se da će neuporedivo kvalitetnije uslove, pratiti i rezultati. Ističe brojnost mladih selekcija, a kao plod takvog rada, da je devedeset posto igrača iz Mišara. A samo to može i da ispuni tribine koje se grade.
Tradicionalno, slavsko druženje bilo je prilika da, u ime kluba, zahvalnice dobiju oni koji se danas izdvajaju radom i rezultatima, neki od onih koji su proneli slavu Karađorđa, kao i brojni pojedinci i firme, koji, na različite načine, iskreno pomažu klub. U nabrajanju, izdvajamo „veterane“ ““ Žoju Galonića, Tomu Marinkovića, Žižu Šušića, Tomislava Tomića, Danila Nedeljkovića, Tomu Lazića, Jovanoviće ““ Dula i Srbu, Žiku Stanojevića, Nikolu Đurđevića... „Naša obaveza je da decu vratimo sportu, moramo im pružiti sve uslove. Divna je slika koliko je mladih u Mišaru zainteresovano da se bavi sportom, i ja očekujem da će Karađorđe i nadalje biti uzoran, očekujem još bolje rezultate ““ poželeo je Žoja Galonić.
S.Lj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa