18. decembar 2014.18. dec 2014.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST DRŽAVOTVORNOG POKRETA SRBIJE

MORAJU SE POBOLjŠATI INVESTICIONI USLOVI

Podsećamo građane da je gradska skupština na poslednjoj sednici usvojila predlog Budžeta grada Šapca za 2015. godinu u iznosu od tri milijarde dinara. Prilikom usvajanja gradski čelnici su rekli da će jedna trećina tog budžeta biti utrošena za investicije. To je dobra vest za građane, s tim da što veća suma iz investiconog dela mora biti utrošena za poboljšanje uslova za otvaranje novih radnih mesta.
Imajući u vidu, da se fond zarada stanovnika Šapca smanjuje, pre svega zahvaljujući nemanju ekonomske politike Vlade Srbije i njenom bezglavom trčanju u Evropsku uniju, nova radna mesta su jedini način na koji se može popraviti izuzetno teško ekonomsko stanje Srbije i Šapca. Gradska uprava u narednom periodu mora sve učiniti da poboljša investicione uslove, pre svega stimulišući investitore sa što nižom cenom gradskog građevinskog zemljišta.
Danas, kada su nesposobnost i izneverena predizborna obećanja vladajućih stranaka, jedina izvesnost koja je snašla Srbiju, DPS daje punu podršku štrajku prosvetnih radnika i advokata. Izražavamo nadu da će njihov protest najzad naterati Vladu Srbije da im izađe u susret i na taj način omogući školama i sudovima normalan rad.
Vladimir Gvozdenović, Član preds

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa