18. decembar 2014.18. dec 2014.
VIP NA NOVOJ ADRESI

REVOLUCIONARNI KONCEPT U CENTRU GRADA

Nova Vipova prodavnica u Gospodar Jevremovoj br. 1 svečano je otvorena u utorak. Nakon Zaječara, Šabac je drugi grad u Srbiji u kom je predstavljen novi koncept prodajnih centara. Kupci u Srbiji od ponedeljka u Vipovim radnjama mogu da kupe i novi Ajfon 6, a sada tu mogućnost imaju i Šapčani.
Nakon velikih investicija u mobilnu mrežu Vip sada ulaganja usmerava ka najsavremenijem uređenju prodavnica. Novo idejno rešenje tokom naredne godine biće primenjeno u lokalima ovog mobilnog operatera širom Srbije. Vrpcu na objektu u Šapcu je presekao direktor Vip mobajl Dejan Turk, uz reči da je to najlepša prodavnica u Srbiji. Sa okupljenim gostima družili su se i drugi rukovodioci kompanije.
- Vip je uvek druga priča. Sada se nalazimo na najboljoj lokaciji, u samom centru grada. Novi koncept naših prodavnica je mala revolucija u opremanju radnji koje nude najsavremenije mobilne tehnologije. Potpuno je digitalizovana, a sve informacije se nalaze na monitorima i telefonima. Nema više upotrebe papira. Imamo na zidovima i elemente nacionalnog folklora. Eko priču zaokružuje miris drveta koji korisnici mogu da osete čim uđu u našu radnju, rekao je prilikom predstavljanja novog objekta Dejan Turk i dodao da je i prethodna Vipova prodavnica u Šapcu dobro radila, iako se nalazila malo na periferiji grada, kao i da je ekipa ljudi koji su zaposelni u Vipu izuzetna.
Prvom kupcu novi Ajfon na poklon
Šapčanka Jelena Stanković prva je došla da obnovi ugovor i tako postala vlasnica novog Ajfona 6 koji je od kompanije dobila na poklon. Istakla je da je već godinama Vipov korisnik.
- Do sada sam bila zadovoljni korisnik, a sada sam krajnje prijatno iznenađena i beskrajno srećna Ovo je verovatno najlepši novogodišnji poklon koji ću dobiti. Posebno mi je drago što se sve to desilo u ovom izuzetno lepom i prijatnom prostoru, gde su me dočekali vrlo ljubazni zaposleni, rekla je Stankovićeva.
Vip svojim korisnicima nudi Ajfon 6 u varijantama od 16 GB i 64 GB u dovoljnoj količini da se ispune sve novogodišnje želje. Telefoni su dostupni na do 12 mesečnih rata bez kamate, u određenim tarifama. Pored toga, svi koji do 10. januara odaberu Ajfone uz ugovornu obavezu dobiće popuste od 15 odsto i 20 odsto uz mogućnost da izaberu koji će od njih primeniti na mesečnu pretplatu, a koji na cenu uređaja. Uskoro će se u prodavnicama naći i Ajfon 6 plus.
Spoj etno, eko i savremenog
Prodavnica je koncipirana tako da su posebno organizovane zone gde su izloženi najatraktivniji uređaji u aktuelnoj ponudi, zatim dodatna oprema, kao i deo gde se mogu isprobati izloženi mobilni uređaji. Predstavlja izuzetnu sinergiju nacionalnog folklora, ekoloških materijala i najsavremenije tehnologije. Savetnici su tu da pomognu u odabiru aparata koji će najbolje zadovoljiti potrebe korisnika.
- Vip beleži trend održivog rasta iz kvartala u kvartal zahvaljujući poverenju postojećih korisnika koji obnavljaju svoje ugovore, kao i novim korisnicima koji žele da probaju naše usluge. Oni zajednički generišu povećanje mobilnog saobraćaja. Vipu se u prvih devet meseci pridružilo više od dva miliona korisnika, što je rast od 4,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a tržišno učešće kompanije poraslo je do 22 odsto. Prihodi su uvećani za 4 odsto, po uporedivoj osnovi do sume od oko 160 miliona evra. Možemo da budemo zadovoljni ovim rezultatom jer za nama ostaje godina puna izazova. Potrudićemo se da 2015. budemo još uspešniji jer imamo odgovornost da opravdamo poverenje korisnika i veliku ukupnu investiciju u naše poslovanje koja za osam godina rada u Srbiji iznosi skoro 827 miliona evra, ističe Turk, uz napomenu da su na području tehnologije među najboljima, a po cenama najeftiniji.
Ove godine unapređena je 2G i 3G mreža, a sve je spremno i za 4G.
Očekivanja kompanije su velika i nadaju se još većem broju zadovoljnih Vip korisnika u Šapcu.
Da je Vip druga priča pokazuje i ponuda koja važi do 10. januara ““ popust od 60 odsto na pretplatu, bez kupovine uređaja i to u naredne dve godine. Pored toga i u narednoj godini naročito atraktivni će biti tarifni paketi “Sigurica“, “Za mlađe od 30“ i “Standard“.
“Sigurica“ garantuje uvek isti račun, dupli kredit za saobraćaj ka svim mrežama i dupli kredit za razgovore u mreži. Kredit se može dopuniti u svakom trenutku.
“Za mlađe od 30“ nudi nove tarife, „Mega“, „Giga“ i „Ultra“, sa neograničenim minutima u mreži, neograničenim SMS i mnogo megabajta za surf. Čak i ako se potroše svi megabajti dalji surf se može nastaviti aktivacijom nekog od brojnih tarifnih dodataka.
Vip „Standard“ je idelan za one koji vole neprekidno da razgovaraju i dopisuju se. Pored minuta, SMS i MMS poruka za sve mreže, kao i prenosa podataka u određenim tarifama, dobija se čak 1.000 minuta u Vip mreži, za svaki paket.
Vip, član Telekom Austrija grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobajl nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejed i biznis korisnike. Najveća je grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih skoro 827 miliona evra. Do kraja septembra ove godine imao je više od dva miliona aktivnih korisnika, uz 22 odsto tržišnog učešća i zapošljava više od 900 stručnjaka i menadžera. Ekskluzivni je strateški partner „Vodafona“ u Srbiji.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa