18. decembar 2014.18. dec 2014.
ČETIRI I PO DECENIJE

RADIO ŠAPCA

Radio Šabac obeležio je 45 godina postojanja i rada. Sadašnji i bivši zaposleni radnici ove medijske kuće, kao i kolege iz televizije, ali i predstavnici Gradske uprave, složni su u oceni da radio i dalje živi i da nije izgubio trku sa novim tehnologijama. Nove emisije, nove forme i uvođenje novih sadražaja, prvenstveno namenjene mladima, put su ka novim slušaocima koji će nastaviti dugovečnost Radio Šapca, rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović.
Iako su se ljudi, koncepcije i pogramski sadržaji tokom dugogodišnjeg postojanja Radio Šapca menjali, ovaj medij i dalje je rado slušan. A svima koji učestvuju u kreiranju programa, pokretač je ljubav prema radiju.
- Ja ovde radim 22 godine, imam 18 godina staža, i radio jednostavno volim - kaže Svetlana Ljubić.
Emisija „Blender“ smišljena je da spoji informativu i zabavu u svakodnevnom tročasovnom terminu.
- Pokušali smo da napravimo nešto drugačije, a dokaz da smo i dalje najslušaniji radio u gradu su pozivi slušalaca - istakla je Dragana Jurošević, autorka „Blendera“.
I baš u slavljeničkom izdanju „Blendera“, gostovao je i gradonačelnik Nebojša Zelenović, koji je kao i većina Šapčana odrastao uz Radio Šabac.
Unaprediti, poboljšati i osavremeniti Radio Šabac, velika je obaveza, ali i zadovoljstvo kada se uzme u obzir reputacija nečeg što je građeno skoro pola veka.
- Uspeli smo da savladamo tehničke uslove i neuslove i sada se Radio Šabac može slušati i putem interneta- kaže v.d. dir. Nataša Anđić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa