18. decembar 2014.18. dec 2014.
CENTAR ZA STRUČNO USAVRŠAVANjE

PREDUZETNIČKI IZAZOV

Poslovni skup pod nazivom “Preduzetnički izazov ““ moj poslovni model“, održan je prošlog utorka u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu. Seminar je organizovan sa ciljem da razvije poslovna i preduzetnička znanja, veštine i ponašanje, sa posebnim akcentom na razvoju inovativnosti, kreativnosti, inicijative i preuzimanja rizika i odgovornosti.
Organizatori skupa bili su Poslovni fakultet Valjevo, Univerzitet “Singidunum“- Odeljenje Šabac i Institut za održivi razvoj Poslovnog fakulteta.
Studentski timovi prezentovali su znanja i iskustva stečena kroz obuku u okviru Projekta “Innovation Comepetition“ koji se upravo realizuje uz podršku nemačke organizacije za međunarodnu saradnju i pomoć, GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) .
O poslovnom modelu svoje firme i iskustvima u praksi, kao i zakonitostima realnog života privrednog subjekta i obavezama poslodavca, govorila je Milena Srećković, direktorka i vlasnica preduzeća za inženjering, konsultantske usluge i projektovanje, “SET“, d.o.o. Šabac.
Za učenike srednjih škola u nastavku poslovnog skupa, organizovan je poseban događaj kao poslovni podsticaj. Kvizom “Ko donosi poklon“ učesnici su bili motivisani da na pravi način donesu odluke o svom daljem usmerenju u procesu obrazovanja i sticanja stručnih, profesionalnih znanja koja ih vode ka preduzetništvu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa