25. decembar 2014.25. dec 2014.
ŠTA OBUĆI ZA NOVU GODINU

SVE JE DOZVOLjENO

Dolaskom poslednjih dana u godini počinje panika oko dogovora za novogodišnju noć.
Gde ići i šta obući - glavna su pitanja ovih dana.
Bez obzira na to gde ćete provesti najluđu noć, nema razloga da se ne potrudite oko svog izgleda.
Doček Nove godine, posebna je noć, pa je red da i vi budete posebni. Dopustite sebi nešto novo i drugačije, barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nežna zavodnica ili disko kraljica.
Glavni trend novogodišnjih žurki su sjajni materijali i šljokice. Retke su prilike kada vas zbog toga niko ne gleda sa podsmehom, zato iskoristite priliku i pustite mašti na volju. Mogućnosti su bezbrojne, od haljine, cipela, šala ili šminke gliter varijanta pun je pogodak. Ipak pripazite da vaš šljokičasti luk ne ispadne kičast, pa radije, ako niste dovoljno vešte da sastavite više blještavih komada odjednom, stavite barem jedan detalj sa šljokicama koji će vaš luk učiniti novogodišnjjim.
Ove sezone na velika se vrata u modu vratila čipka. Uvek posebna i vrlo ženstvena, čipka je dobar izbor, ako želite da vas zapaze. Osim toga, lepa čipkasta bluzica ulepšaće bilo koju kombinaciju, čak i kad su u pitanju farmerke.
Vrlo trendi karirani uzorak takođe može biti odličan motiv za novogodišnje slalje, naočito klasična crveno-zelena kombinacija koja uvek podseća na zimske praznike. Karirani uzorak ove sezone dolazi kako na elegantnim pantalonama tako i na svilenim haljinama, pa može odlično da posluži za slavljenički luk.
Srećom, sniženja su već započela, pa će vam biti lakše da odaberete nešto povoljnije, ali ako ste se istrošili na kupovinu raznih sitnica i poklona za svoje najmilije, nemojte očajavati, već temeljno pregledajte ormar i potražite neki možda zaboravljeni komad odeće koji će, uz male prepravke i pomoć nakita, odlično poslužiti.
Siguran izbor za svaku imalo posebniju priliku svakako je mala crna haljina, koja bi trebala biti obavezan komad odeće u ormaru svake žene. Mala crna haljina dolazi u raznim stilovima i krojevima, a nosi se jednako rado na gala slavljima, kao i na kućnim zabavama i svakodnevnim dnevnim ili noćnim izlascima. Ona će vas uvek “izvući“ kad niste sigurne šta biste trebale obući. U zavisnosti od prilike, možete je dopuniti prigodnim nakitom, šalom ili svilenom maramom, cipelama, torbicama, pa čak i zanimljivim čarapama.
Modni detalji uvek su siguran saveznik za upotpunjavanje luka. Čak i najjednostavnija jednobojna kombinacija uz lepi veliki komad nakita izgledaće posebno. Doček Nove godine dopušta ekstravagantni nakit, što veći i blještaviji, ali neka to bude ili samo ogrlica ili samo minđuše. Nemojte preterivati, ne želite da izgledate okićeni kao novogodišnja jelka.
Torbice bi trebalo da budu što manje, po mogućstvu tolike da u njih stane samo najosnovnije ““ mobilni telefon, ruž i malo ogledalce. Neka budu šljokičaste, crne, srebrne ili zlatne, kao i remen, koji taođe može dobro poslužiti kao zanimljiv detalj.
Tačka na i vaše savršene novogodišnje kombinacije je mejk ap. Budite glamurozna diva ili seksi zavodnica, stavite lažne trepavice i crni tuš, nabacite šljokice po licu i celom telu, lakirajte nokte crvenim lakom, a u kosu stavite kopčice.
Iako skriveno od pogleda, donje rublje za najluđu noć zahteva dodatnu pažnju. Svileno ili čipkasto, crno ili crveno, nema veze, važno je samo da se u njemu osećate posebno. Jer nikad ne znate“¦
Kod izbora svoje savršene novogodišnje kombinacije svakako imajte na umu da se u odabranoj odeći morate osećati opušteno i udobno, jer želite se dobro provesti tu noć, zar ne? Prekratke haljine ili preuske pantalone radije preskočite i obucite neke u kojima ćete slobodno uživati u plesu i slavlju.
Isto važi za cipele. Ma koliko dobro noge izgledale u visokim potpeticama, ako na njih niste navikli, svakako ih zanemarite, a ako ih baš morate imati, ponesite i baletanke za svaki slučaj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa