25. decembar 2014.25. dec 2014.
UČENICI PRODUŽENOG BORAVKA OŠ „NATA JELIČIĆ“ IZVELI HUMANITARNU PREDSTAVU IZNENAĐENjA

RADOST DARIVANjA

Vodeći se onim dobro poznatim stihovima da „u svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo“ prošlog četvrtka to se pokazalo i na delu. Učenici Produženog boravka OŠ „Nata Jeličić“ izvođenjem humanitarne novogodišnje predstave obradovali su ne samo svoje roditelje već, što je najbitnije, svoga drugara. Spremajući ovu predstavu zajedno sa njima Mile Jovanović, učenik IV2, nije mogao ni da nasluti šta mu se sprema. Ono što je zatim usledilo oduševilo je sve prisutne a najviše malog Mila koji je ostao bez daha kada su mu drugari uručili novu gitaru na poklon.
- Želim da se zahvalim njegovim drugarima koji su pokazali da imaju veliko srce, roditeljima koji su ih zdušno podržali i koji su omogućili da ovaj divan dečko koji je četvrtu godinu ovde u Produženom boravku dobije ovakav poklon. Od samog početka nametnuo se lepim ponašanjem i dobrim odnosima sa drugarima, talentom ““ rekao je učitelj Vesko Isailović.
Izvođenjem pesama, skečeva, aforizama, baletskih pokreta, čitanjem sastava Viktorija Polić, Teodora Marković, Vasilije Đurđević, Anđela Ruvidić, Lazar Stanojčić, Lazar Obradović, Mile Jovanović, Aleksandar Gladović, Sonja Mijailović, Đorđe Pažić, Miloš Nikolić, Mija Popović, Filip Matić, Teodora Cvetić, učenici prvog, drugog, i četvrtog razreda, pokazali su neosporan talenat.
Emotivan trenutak za sve pokazao je svu veličinu dečjih srca koja su ovoga puta kucala zajedničkim ritmom dok je bend „Vasa i snikersi“, u sastavu Vasilije Đurđević, vokal, i Teodora Marković, Lazar Stanojčić i Mile Jovanović, gitare, izvodio Bajaginu numeru „Tišina“. Podršku deci velikog srca, njihovom učitelju Vesku i kolektivu škole dala je i Humanitarna organizacija „Ana“ koja je obezbedila veću količinu paketa sačinjenih od prehrambrenih proizvoda, hemijskih i sredstava za ličnu higijenu, garderobe. Po ko zna koji put učenici Produženog boravka pokazali su svu lepotu darivanja. Tako su dan ranije za svoje drugare iz Produženog boravka OŠ „Vuk Karadžić“ izveli pretpremijeru predstave.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa