25. decembar 2014.25. dec 2014.
NOVOGODIŠNjA ZABAVA U ŠABAČKOJ GIMNAZIJI

NA TALASIMA DOBRIH VIBRACIJA

Osmišljena od strane novoizabrane v. d. direktora Šabačke gimnazije Marijane Isaković i učenika „Novogodišnja zabava, susret generacija“ prošlog petka okupila je veliki broj sadašnjih i bivših đaka, profesora. Pozitivna energija i iskren osmeh bili su dovoljna ulaznica za ovu nadasve zanimljivu i maštovitu manifestaciju koja je imala i humanitarni karakter.
- Želja nam je bila da se okupe svi sadašnji i bivši đaci, profesori, roditelji i svi oni koji vole Gimnaziju koliko i mi, kako bi obeležili i pokrenuli pretprazničnu euferiju. Takođe i da se prikupe određena sredstva za potrebe škole ali i u humanitarne svrhe. Na jednom delu štandova su radovi koji su učenici pravili, a štand Učeničkog parlamenta i ove godine učestvuje u Unicefovoj akciji prodaje novogodišnjih čestitki. Spojili smo korisno i zabavno. Najbitnije je da se družimo. Nadamo se da ćemo i u buduće realizovati slične događaje ““ rekla je Vanja Kuzmanović, predsednik Učeničkog parlamenta.
Veselo, razigrano, maštovito i nadasve humano veče od strane učenika Šabačke gimnazije pokazalo je svu lepotu druženja generacija različitih po godinama ali istog osećaja za prave vrednosti.
- Smatram da je ovo jako lep način da se obeleže praznici koji nam predstoje pogotovo što je ovo prvi put da se ovako okupljamo. Dosta njih se odazvalo. Smatram da bi trebalo svake godine da se ovako okupljamo ““ dodala je Kristina Stajčić, učenica IV3, društvenog smera Šabačke gimnazije
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa