25. decembar 2014.25. dec 2014.
U VRTIĆU „MLADOST“ U PONEDELjAK ZA KRAJ GODINE

NOVOGODIŠNjI SAN

Trodnevnu turneju Studio kreativne drame Predškolske ustanove „Naše dete“ priveo je kraju u ponedeljak u vrtiću „Mladost“. Tako su i ovde deca pripremnog predškolskog uzrasta i celodnevnog boravka imala priliku da pogledaju predstavu „Novogodišnji san“.
- Predstava je edukativnog i šaljivog karaktera. Govori o dve sestre koje su se svađale i sanjale isti san. Taj san im je doneo i pomirenje i neke lepe stvari koje deca treba da shvate u tom uzrastu a to je da je najbitnije da se vole i poštuju, da nisu ključni samo neki skupi pokloni, da su pažnja i prijateljstvo važnije od nekih skupocenih poklona. Nažalost, mi živimo u takvom vremenu da deca uglavnom postaju sve zahtevnija u tom smislu pa tim pre je poruka u pravom momentu došla da neguje drugarstvo, ljubav i poštovanje. Deca su lepo odreagovala. Za tri dana smo realizovali devetanest predstava u svim našim vrtićima. Videlo ju je oko 2.000 dece. Predstavu su imali priliku da vide i učenici do četvrtog razreda „Vukove“ škole i škole u Drenovcu - rekla je vaspitačica Nela Polić, jedna od svadljivih sestara.
Timski rad pomoćnika direktora Olivere Pavlović i Mirjane Vasić, vaspitača Đorđa Petrovića, Ljiljane Ilić, Nele Polić, Zlate Stojićević, Tijane Skorić, Dijane Delić, Aleksandre Stojićević i Steve Marinkovića, koji je bio tehnička podrška, doneo je mališanima trenutke ispunjene radošću i zabavom. I za kraj, kao što to biva pred doček Nove godine, nisu izostali ni paketići prepuni slatkih iznenađenja.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa