25. decembar 2014.25. dec 2014.
MARICA VULETIĆ, DIREKTORKA PREDŠKOLSKE USTANOVE „NAŠE DETE“

TIMSKIM RADOM DO REZULTATA

Prepoznatljiva u Srbiji po svom vaspitno-obrazovnom radu Predškolska ustanova „Naše dete“ tokom 2014. godine imala je niz uspešno realizovanih projekata. Medicinske sestre i vaspitači prezentovali su svoje radove pokazujući još jednom kvalitet svoga rada. Pravovremenim konkursom za upis u vrtiće postigli su svoj cilj a to je da nemaju dece na listi čekanja. U vrtiću „Proleće“ otvorena je još jedna jaslena grupa. Vrtići su i ove godine tokom jula i avgusta uređivani. U okviru mogućnosti obnovljena su nastavna sredstva.
- Trudimo se da izađemo u susret svim našim ljudima bilo da su to kuvari, spremačice, servirke, medicinske sestre, vaspitači, stručni saradnici, kada su u pitanju sredstva za rad. Ako im omogućite potrebna sredstva i uslove onda treba da očekujete i rezultate koji su vidljivi u svakom vrtiću. Sobe su prelepe, vrtići čisti, uredni. Zadovoljni smo postignutim. Naša sreća je što imamo i divne roditelje čija su deca nekada bila naši korisnici. Oni nam uvek izađu u susret tako da imamo i dosta donacija koje koristimo. Oni su upoznati sa tim gde smo upotrebili njihove donacije. Veoma nam je rago da ih pozovemo u goste i da vide sve što smo zajednički uradili ““ rekla je direktorka PU „Naše dete“ Marica Vuletić.
„Školica u prirodi za talentovanu decu“ na Letnjikovcu i dalje pruža šestodnevni boravak koji je obogaćen i novim programima. U saradnji sa roditeljima realizovan je i veliki broj radionica iz svih oblasti. Saradnja sa gradskim institucijama i ustanovama je na visokom nivou.
- Ovom prilikom bih se zahvalila svim ustanovama i preduzećima. Uvek su se odazivali pozivu. S druge strane, i mi smo uvek za saradnju u njihovim programima. Prepoznatljivi smo u gradu po otvorenom srcu i vratim za sve one koji sa nama sarađuju.
Držeći se svog petogodišnjeg razvojnog plana PU „Naše dete“ uz timski rad svih zaposlenih realizaciju svojih projekata sa uspehom privodi kraju. Tako će do kraja marta 2015. godine biti završena i kuhinja na Letnjikovcu koja je namenjena i za spremanje obroka za Narodnu kuhinju, ali i za potrebe svih zainteresovanih škola i drugih ustanova.
- Što se tiče vaspitno-obrazovnog programa jako smo zadovoljni. U našim vrtićima prisutna je tokom cele godine radost, a posebno pred novogodišnje praznike. Svašta se pravi, kite se jelke, održavju predstave i žurke uz učešće roditelja. Divno je u svakom objektu. I za kraj poželela bih mnogo života, zdravlja, sreće, ljubavi, harmonije, duhovnog i materijalnog bogatstva svoj deci i svima nama.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa