25. decembar 2014.25. dec 2014.
JAVNO STAMBENO PREDUZEĆE „STAN“

PROŠIRENjE POSLOVNIh AKTIVNOSTI

Direktorka JSP „Stan“ Ljiljana Jovanović, na kraju ove kalendarske godine, izražava nadu da su bili dobar servis svim svojim korisnicima i da su u najkraćem roku odgovorili na sve njihove zahteve, što im je u preduzeću najbitnije. Najponosniji su na projekat energetske efikasnosti u koji je, ove godine, grad uložio 17 miliona dinara, a isto toliko i stanari.
- Uradili smo deset zaista reprezentativnih objekata, koji ne samo što štede energiju, nego i ulepšavaju grad. Takođe smo se trudili da i u ovim teškim vremenima odvojima i za kulturu, pa smo priveli kraju treću fazu radova na objektu Biblioteke. Preuređivali smo i Dunjića kuću i time se postarali da nešto što nam je ostavljeno u nasleđe i mi ostavimo u nasleđe kako priliči, kaže direktorka.
Planovi za narednu godinu su veliki i podrazumevaju dosta novina u radu ovog javnog preduzeća. Pre svega, grad će davati 50 odsto sredstava za energetsku efikasnost individualnih objekata, pod istim uslovima, ukoliko su vlasnici priključeni na Toplanu ili se greju na gas. Jovanovićeva navodi da je grad za ovu namenu opredelio 10 milona dinara, a da se zainteresovani mogu javiti u „Stan“ već od 1. januara.
- Proširujemo naše poslovne aktivnosti. Potrudićemo se da ne budemo više samo servis na objektima za održavanje zajedničkih instalacija. Za sve radove u stanovima naši korisnici moći će da nam se obrate. Mi ćemo izabrati najpovoljnije ponuđače, vršićemo nadzor, postojaće vremenski okvir za izvođenje radova, a račun za uslugu će stići sa redovnim računom. Tamo gde cifre budu veće, moći će da bude postignut i dogovor o plaćanju na više mesečnih rata, objašnjava direktorka.
Na poslednjem zasedanju Skupštine grada odlučeno je da JSP „Stan“ bude nosilac poslovnih aktivnosti za objedinjenu naplatu. Građani će sve račune dobijati na jednom i postojaće više mesta u gradu gde će moći da ga plate.
Direktorka je zahvalna zaposlenima u preduzeću, kojih je, ističe, jako malo a veoma mnogo truda ulažu. Takođe je posebno zahvalna predsednicima skupština stanara za koje kaže da su poslednji volonteri i da bez njih mnogo toga ne bi dobro funkcionisalo.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa