8. januar 2015.8. jan 2015.
VII Sednica SkupŠtine RPK Valjevo

NAGRADE ZA NAJBOLjE

U okviru VII sednice Skupštine Regionalne privredne komore Valjevo, održane krajm 2014., sumirani su poslovni rezultati na regionalnom području u protekloj godini. Usvojeni su Program rada i Finansijski plan Komore za 2015. godinu, kao i Odluka o stopi članarine, koja je ostala na istom nivou od 0,33% od isplaćenih bruto zarada.
Gost Skupštine bio je prof. dr Dobrosav Milovanović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Profesor Milovanović govorio je o reformi inspekcijskih organa, kroz najavu zakonskih rešenja koja donosi novi Zakon o inspekcijskom nadzoru, koji je u pripremi.
U drugom delu sednice, održana je svečana dodela nagrada Komore za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate u 2014. godini.
Nakon raspisanog konkursa za dodelu nagrada Regionalne privredne komore Valjevo za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate u 2014. godini, u proceduri koja je trajala dva meseca, žiri je pregledao sve prispele predloge, proverio podatke i na sednici održanoj 8. decembra u Šapcu doneo odluku. U okviru 12 vrsta nagrada svrstanih u devet kategorija, nagrađena su sledeća privredna društva, preduzetnici, zadruge, poljoprivredna gazdinstva.
Nagrada za najbolje poljoprivredno gazdinstvo pripala je gazdinstvu Radovana Kneževića iz Dublja, najbolja zemljoradnička zadruga u proteklom periodu je Zemljoradnička zadruga Sinošević, Ljiljana Beljić, vlasnica SZTUR “Podgorina Beljić“ iz Valjeva, najbolji je preduzetnik za centar Valjevo, dok je vlasnik i osnivač SPR Favorit iz Šapca Zlatko Pavlović najbolji preduzetnik iz centra Šabac.
Posebnu nagradu poneli su: za ženu preduzetnicu: Ruža Božić, suvlasnica i direktor firme Tehno Božići iz Šapca, za unapređenje kvaliteta i zaštite životne sredine: Podgorina Frucht DOO Osečina, za društveno odgovorno poslovanje: B.M.R Group DOO Šabac, za najboljeg neto izvoznika: Valy DOO Valjevo, za kontinuitet u poslovanju: Europrom DOO Valjevo.
Srebrno priznanje za najbolje mikro privredno društvo pripao je društvu Vaz iz Valjeva, dok je zlatno priznanje poneo Mideks iz Šapca.
Bronzano priznanje za najbolje malo privredno društvo pripalo je Mačvi Ekspres iz Badovinaca, srebrno Stim-importu iz Loznice i zlatno Urban ““ techicsu iz Valjeva.
Najbolje srednje privredno društvo: bronza je pripala “Stočaru L.S.B“ iz Uba, srebro Eupromu iz Valjeva, a zlato B.M.R Groupu iz Šapca.
Najbolje veliko privredno društvo: srebrno priznanje je zaslužilo Vindija iz Lajkovca a zlatno Vega iz Valjeva.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa