15. januar 2015.15. jan 2015.
GORAN KOVAČEVIĆ LAUREAT PRIZNANjA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“

NAJ MENADžER 2014.

U prelepom ambijentu Barokne sale Skupštine grada Zrenjanina uručene su nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ najuspešnijim firmama, zaslužnim pojedincima i predstavnicima lokalne samouprave i drugih institucija, za uspešan rad u 2014. godini na području Regionalne privredne komore u Zrenjaninu.
Među dobitnicima ovog vrednog priznanja je i direktor kompanije „Gomedž“ Goran Kovačević i to u kategoriji „Naj menadžer 2014“. U obrazloženju, žiri je naveo da je preduzetnički duh gospodina Kovačevića i celokupne kompanije „Gomedž“ odličan primer poslovanja u sektoru trgovine, ali u isto vreme i model kako se i na koji način uspešno može sarađivati sa ostalim tzv. „malim“ preduzetnicima.
- Od izuzetnog je značaja i to što Goran Kovačević, od osnivanja „Gomedž“ 1995. godine, vizionarski vodi kompaniju, jer su često odluke koje donosi nekoliko koraka ispred konkurencije - navodi se u saopštenju žirija. Posebna zahvalnost izražena je i za doprinos kulturi kroz saradnju sa zrenjaninskim Narodnim pozorištem „Toša Jovanović“ i drugima, kao i za visok stepen društvene odgovornosti koju Goran Kovačević i „Gomedž“ posebno neguju. U ime direktora Kovačevića, koji je bio službeno odsutan, nagradu je primio Dragan Ranisavljević, izvršni direktor za finansije kompanije „Gomedž“.
Uz Kovačevića, nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ primili su i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, profesorka Fakulteta tehničkih nauka „Mihajlo Pupin“ Dragana Glušac, kompanija „Fulgar East“ Zrenjanin, Milan Mrkšić iz „Mrkšićevih Salaša“, Miroslav Matić, direktor preduzeća „Izolir“ iz Zrenjanina, Predškolska ustanova Zrenjanin, Urgentni centar u Zrenjaninu i drugi.
Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ jedno je od najuglednijih privrednih priznanja u Srbiji i dodeljuje se svake godine na nivou regionalnih privrednih komora, kao i Republičko priznanje u Matici Srpskoj u Novom Sadu. Ovo priznanje već petnaestu godinu za redom dodeljuje Privredna komora Vojvodine, Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i agencija „Media Invent“, u okviru projekta „Put ka vrhu“, a žiri čine istaknuti privrednici, novinari i profesori sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa