1. april 2010.1. apr 2010.
OSMA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ŠAPCA

SOCIJALISTI PODSETILI NA BOMBARDOVANjE

Prošle srede, u amfiteatru Više škole za obrazovanje vaspitača održana osma sednica Skupštine grada . Najvažnija tačka dnevnog reda razmatranje programa poslovanja javnih preduzeća za 2010. usvojena bez veće diskusije
Osma sednica Skupštine grada Šapca održana je u sredu, 24. marta, na dan kada je pre 11 godina otpočelo bombardovanje tadašnje Savezne republike Jugoslavije od strane NATO-a. Nakon uvodne reči predsednika skupštine prim. dr Slobodana Mirkovića, na ovaj datum prisutne je podsetio odbornik Zoran Bortić, te je “iznuđenim“ minutom ćutanja otpočela i sednica.
Pre nego se pristupilo raspravi tačaka najavljenih dnevnim redom, odbornici su polemisali oko zapisnika sa prošlog zasedanja. Predstavnici opozicije iskoristili su priliku da ponovo podsete na važnost, televizijskih prenosa Skupštine grada, dok je odbornik Srboljub Živanović, predložio da se u nedostatku ovakvih prenosa, a u cilju što objektivnijeg informisanja javnosti zapisnici i materijal sa gradskih zasedanja u buduće nađu na kioscima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa