22. januar 2015.22. jan 2015.
RUKOMET: ŽENE

ZNAČAJNA POBEDA

ŽRK “Medicinar“ ““ RK “Junior“ Beograd 36:31 (19:17)
U vrlo značajnoj utakmici sa direktnim konkurentom za opstanak u super ligi šabačka ekipa je od prvog minuta pokazala rešenost da dođe do preko potrebna dva boda.
Od prvog do poslednjeg minuta utakmice Šapčanke su diktirale tempo i imale rezultatsku prednost, koja se kretala od dva gola u I poluvremenu, do čak osam golova u drugom. No utakmica je završena sa pristojnih pet golova razlike.
Kompletna ekipa “Medicinara“ pružila je na ovoj utakmici sve od sebe da bi došla do pobede, predvođena izuzetno raspoloženom Anom Radović koja je bila nerešiva enigma za gostujuću ekipu, postigavši na ovom meču 16 golova.
Novi strateg šabačke ekipe Aleksandar Savić ovako je ocenio meč.
- Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom cele ekipe u ovom susretu. Bodovi su nam bili neophodni u borbi za opstanak. Učinićemo sve kako bi u susretima sa direktnim konkurentima došli do bodova i sebi obezbedili opstanak u ligi. Tu šansu ćemo potražiti već u nedelju 01.02.2015, u Inđiji gde igramo protiv ekipe “Železničara“.
ŽRK “Medicinar“: Dukić, Vragolić 3, I. Vasiljević, Milošević, Belušević, Mijailović, Radović 16, Ručnov 1, D. Vasiljević, Selenić, Jović 5, Milovanović, Obućina 4, Ninković 5, Stojković 2.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa