29. januar 2015.29. jan 2015.

TUŽBA U NAJAVI

Odmah po emitovanju priloga sa konferencije za novinare “Pokreta za Šabac ““ Zeleni Srbije“ na elektronskim medijima, direktor JKP „Stari grad“ Dragan Ninković oštro je demantovao navode čelnika ovog pokreta dr Dejana Pavlovića. Prema rečima Ninkovića, nikakva sredstva nisu namenjena, odnosno dobijena, a samim tim i nenamenski potrošena za reciklažu, promovisanje i separaciju.
- Građani su pravovremeno obavešteni o mestima za odlaganje različitih vrsta otpada posle zatvaranja deponije i to neposredno na deponiji gde se na velikim tablama jasno vidi gde se koja vrsta otpada odlaže ““ istakao je Ninković.
On tvrdi da je divlja deponija na Triangli više puta unazad nekoliko godina čišćena, a poslednji put, po nalogu Komunalne inspekcije od 2. decembra 2014. godine. Po zahtevu „Starog grada“ Fond za upravljanje građevinskim zemljištem opredelio je lokaciju za privremeno odlaganje zelenog otpada na spornoj lokaciji na Triangli, na kojoj se tek od 20. decembra odlaže isključivo zeleni otpad.
-Na žalost, neodgovorni građani bacaju i drugi otpad. Optužbe za nenamensko trošenje para su ozbiljne i ja ću zbog toga tužiti dr Pavlovića ““ dodao je Ninković.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa