1. april 2010.1. apr 2010.
GRADONAČELNIKU MILOŠU MILOŠEVIĆU URUČENO PRIZNANjE

„ŠABAC““ PRIVREDNI GRAD BUDUĆNOSTI“

Gradonačelniku Šapca Milošu Miloševiću danas je u Skupštini Srbije Gordana Čomić, potpredsednica Republičkog parlamenta, uručila priznanje „Šabac-privredni grad budućnosti“. Ovo prestižno zvanje Šabac je dobio polovinom marta, u okviru promocije najuspešnijih projekata u opštinama i gradovima u Srbiji, koju već treću godinu organizuju Klub Privrednih novinara Srbije, Agrobanka, i Centar za mala i srednja preduzeća Beograd.
U konkurenciji 49 kandidata, nagrađeno je sedam gradova i opština, kao i 11 uspešnih projekata. Šabac je dobio priznanje kao najperspektivniji grad sa stanovišta potencijala i razvojnih programa, a Severozapadna radna zona okarakterisana je kao jedna od najprivlačnijih privrednih destinacija u Srbiji.
- Od uspešnih se očekuje da budu putokaz drugima i da svoja znanja prenesu manje razvijenim opštinama u okruženju, kako bi svi zajedno ostvarili dobru poslovnu klimu u Srbiji, rekla je, između ostalog, potpredsednica Skupštine Srbije prilikom dodele kristalnog pehara gradonačelniku Šapca.
Zahvaljujući na priznanju, gradonačelnik Milošević je istakao da će to biti motiv više u stvaranju još povoljnijih uslova za privredni razvoj grada i dolazak investitora.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa