29. januar 2015.29. jan 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

HRIŠĆANSKO HUMANITARNO UDRUŽENjE „HLEB ŽIVOTA“

Već petu godinu članovi Hrišćanskog humanitarnog udruženja „Hleb života“ poklanjaju paketiće učenicima naše škole. „Hleb života“ je humanitarna organizacija osnovana devedesetih godina u Beogradu, u organizaciji Protestantske crkve. Finansiraju je skandinavske zemlje, naročito Finska. Evropska organizacija „Samarićanin“ pomaže deci prikladnim paketićima i pomaže organizaciju „Hleb života“.
„Hleb života“ je izmamio osmehe na licima i obradovao najmlađe učenike naše škole. Paketići nisu fabrički pakovani već imaju posebnu važnost. Deca iz Nemačke i Velike Britanije su poklone pakovala u kutije od cipela, umotane u ukrasne papire.
Podela paketića je bila organizovana 29. januara 2015. za učenike prvog razreda Osnovne škole „Majur“u Majuru. Saša Urošević, naš sugrađanin, član Udruženja i roditelj našeg đaka, imao je čast da uruči našim učenicima poklone.
Razdragani prvaci su u svojim učionicama otvarali kutije pune iznenađenja. Hvalili su se jedni drugima poklonima koje su dobili. Bilo je tu slatkiša, svezaka, olovaka, nakita, igračaka, rukavica, kapa, majica“¦
Srdačno zahvaljujemo Saši Uroševiću i Udruženju „Hleb života“ na prilici da zajednički obradujemo naše prvake i da im polazak u školu učinimo još posebnijim i lepšim.

Osnovna škola „Majur“ Majur

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa