29. januar 2015.29. jan 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

NOVA SATANISTIČKA PROPAGANDA U SRPSKIM ŠKOLAMA

Pokret Dveri zahteva hitno reagovanje države - posebno Ministarstva prosvete ““ povodom propagiranja okultnosti i demonizacije u osnovnim školama u Srbiji u kojima je omogućena pretplata na Mali politikin zabavnik ““ list u čijim su poslednjim izdanjima objavljene nedopustive slike kao ona na kojoj je dete nabijeno na ““ražanj!
Zahtevamo da se u školama odmah ukine pretplata na list koji je dozvolio opasnu, agresivnu i u svakom pogledu antihrišćansku propagandu koja narušava zdravlje naše dece i izaziva ozbiljne traume.
Pitamo i nadležne i najširu javnost Srbije:
Da li je normalano da učenici u školama čitaju zabavnik u kojem se deca nabijaju na ražanj i u kome deca služe za razmenu umesto božićnih poklona?
Da li je normalno, da u zabavniku, koji bi trebao da promoviše normalne, zdrave i afirmativne sisteme vrednosti, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, Božić, bude predmet ismevanja i rugla?
Da li je normalno da se od dece prave specijaliteti: „paelja od beba, kus-kus sa očima malih devojčica, kiseli kupus sa (kolenicama) kolenima dece....“
Sistem prosvete je u punom raspadu, školska slava Sveti Sava obeležena je na ulici štrajkom prosvetnih radnika, škole sve više liče na tamnicu, a ne na vaspitno- obrazovnu ustanovu. Resorno ministarstvo i ostatak Vlade nemaju odgovor ni na jedan problem prosvete, a „crnom spisku“ je sada dodat i „zabavnik“ sa satanističkim sadržajem.
Zdrava deca znače zdravu naciju! Zato zahtevamo ukidanje pomenutog „zabavnika“, umesto kojeg treba uvesti zabavnik koji promoviše decu kao nejvrednije blago jedne nacije. Svi odgovorni moraju biti najstrože sankcionisani ““ od direktora do ministara.
Informativna služba
Pokreta Dveri
Informativna služba Pokreta Dve

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa