29. januar 2015.29. jan 2015.
TEKVONDO: KLUB LETNjIKOVAC ELIKSIR GRUP

NOVI TALAS TRIJUMFA

Na međunarodnom turniru G 1 klase proteklog vikenda u Sarajevu takmičari kluba Letnjikovac Eliksir grup ostvarili su po svim merilima uzuzetan uspeh.
U konkurenciji 500 boraca iz 100 klubova koji su stigli iz 30 zemalja uknjiženo je 12 pobeda i osvojeno šest medalja: zlatna, dva srebra i tri bronze. Srebrne su prigrlili seniori a to se boduje za svetsku rang listu i Olimpijske igre. Najsjajnije odličje je izboreno u uzrastu kadeta a bronza među juniorima.
Sa četiri uzastopne pobede zlato je izborio Marko Tomić. Do srebra su stigli Dragana i Miloš Gladović. U oštroj konkurenciji morali su da pobede i zvanične svetske i evropske šampione. Dragana je na kraju poražena od reprezentativke Turske. Bronza u konkurenciji seniora je pripala Ivanu Karajloviću koji je bio sjajan u dve borbe a isto odličje je izborila i juniorka Jana Bogdanović, kao i kadet Luka Pavlović.
Sve viđeno je dobar podstrek za za nastup na svetskom Prvenstvu u Rusiji te evropskom klupskom ogledanju u Antaliji ove godine, ističe trener Goran Petrović.
Vredno je istaći da je Miloš Gladović u polufinalnom ogledanju poznatog svetskog borca iz reprezentacije Nemačke Leventa Tunkanta potvrdivši visoku klasu. To je ujedno potvrda da prošlogodišnja titula vicešampiona Evrope nije slučajna.

S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa