5. februar 2015.5. feb 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: JEDINSTVO STARTOVALO POBEDOM

JEDINSTVO 1945 HVATA ZALET ZA PROLEĆE

U najpopularnijem klubu opštine Vladimirci radi se vredno da fudbalski zonaši klub Jedinstvo 1945 uhvate zalet za dolazeće proleće. Po rečima predsednika kluba Aleksandra Bajevića ima novina, ali i jedna pobeda koja hrabri.
- Otišlo je devet igrača od pojačanja, u igri su tri-četiri pojačanja ali ništa nije dogovoreno. U svakom slučaju, posle napornog rada u sali izašli smo napolje i igramo turnir u Obrenovcu sa timovima svog ranga Stepojevcem, Prvom iskrom iz Bariča i omladincima domaćina Radničkog u grupi, gde ćemo proveriti urađeno sjajnog stratega Aleksandra Jankovića Cakina u čiju strategiju i komponovanje ne sumnjamo, kaže Bajević.
Prvi susret doneo je golove Cvetića i Čančara za pobedu pripremnom meču sa timom Stepojevca za rezultat 2:1. U nedelju igramo sa Prvom iskrom gde ćemo imati novu priliku da osetimo teren i teške noge pretočimo u kapital provere koji je nemerljiv, tvrdi predsednik kluba.
Turnir u Obrenovcu je uvek bio svojevrstan test koji donosi temelj onoga što se priželjkuje po zacrtanom planu višeg ranga. Svi u klubu se nadaju da će tako i biti, jer fudbalski Vladimirci su uvek gladni višeg ranga, pa će im mezimci nadaju se to opet pokloniti. Agilna uprava i bogata prošlost u tom smislu obavezuje, i već se sa nestrpljenjem očekuje viši rang, ali i odlični mečevi tokom proleća. U koje se već utkao silan rad koji tvrde svi u glas mora doneti rezultat.
Stari fudbalski vuk Aleksandar Bajević uz prepoznatljiv osmeh najavljuje uzbudljivo proleće, i nada se u svoje mezimce jer prvo kolo je tu pred plavo belima koji su magnet na prelepom komleksu stadiona u Vladimircima.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa