5. februar 2015.5. feb 2015.
NOVE USLUGE JSP “STAN“

POMOĆ PRI SVIM RADOVIMA

Nakon velikog broja razgovora i sastanaka sa predsednicima kućnih saveta na teritoriji grada, JSP “Stan“ proširio je spektar svojih usluga. Vlasnici stanova, kuća i poslovnih prostora moći će kompletno da renoviraju svoje objekte posredstvom ovog javnog preduzeća.
Direktorka JSP “Stan“ Ljiljana Jovanović istakla je da će oni odabrati najpovoljnije ponuđače za svaku vrstu posla koja bude bila potrebna njihovim sadašnjim i budućim korisnicima. Ponudom su obuhvaćene sve usluge, od sitnih molerskih i farbarskih radova, preko keramičarskih i vodoinstalaterskih pa do zidarskih i promene stolarije, kao i postavljanje parketa i laminata.
-Dovoljno je da nas zainteresovani kontaktiraju. Mi ćemo uraditi premere i predračun, ako dođe do saglasnosti mi vršimo i kontrolu i nadzor radova, a dajemo i garanciju na radove. Zavisno od visine računa, dogovorićemo se da li će plaćanje biti u više rata ili odjednom. Ako je vlasnik objekta naš korisnik od ranije, račun će mu stići uz onaj za redovno održavanje zgrade. Za sve druge sklapaće se posebni ugovori za konkretan posao, objašnjava direktorka.
Postojaće mogućnost plaćanja na čak 12 mesečnih rata. Takođe je moguć i dogovor čijim će se materijalom raditi. Trenutno je u toku javna nabavka za izbor najpovoljnijeg ponuđača za zamenu stolarije i ovo je jedina usluga koju JSP “Stan“ još nije u mogućnosti da obavlja, ali će i to uskoro biti. Direktorka navodi da će cene biti niže nego inače kada pozovete majstora.
Grad Šabac je jedinstven u Srbiji po tome što subvencioniše sa 50 odsto izolaciju objekata kolektivnog stanovanja. Ove godine i objekti individualnog stanovanja biće uključeni u program povećanja energetske efikasnosti.
-Prvi put ove godine uspeli smo da u gradskom budžetu odvojimo sredstva i za energetsku efikasnost objekata individualnog stanovanja. Uslov je da su priključeni na “Toplanu“ ili na gas, kaže Ljiljana Jovanović.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa