12. februar 2015.12. feb 2015.
FUDBAL: KLUB RADNIČKI ŠABAČKI

AMBICIJE ŠAMPIONSKE

Pripreme drugog najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba, FK „Radnički“ ušli su u drugu fazu, a tim se uigrava za nastavak sezone Međuopštinske lige „Mačva“ gde su ambicije šampionske.
Celokupne pripreme sprovode se u Šapcu, a kombinuje se rad u balonu i napolju. Odigrano je već nekoliko prijateljskih utakmica, a dogovoreno je još najmanje šest do polovine marta, kada se liga nastavlja. Šapčani će „ukrstiti koplja“ sa omladinskom selekcijom Mačve, liderom Okružne lige, timom Prova, klenačkim Borcem, Cerićem iz Miokusa, prvoplasiranim timom grupe „Pocerina“, timom Mladosti iz Pocerskog Pričinovića i ekipom Jevremovca.
U prolećnu polusezonu „Radnički šabački“ ulazi i sa izmenjenim sastavom. Tokom tekućeg prelaznog roka, klub su napustila četiri igrača. Članovi Radničkog više nisu: čuvar mreže, Pešić, Nenad Dragićević, Lujanović i Željko Ilić.
S“™ druge strane, na spisku igrača našlo se, za sada, sedam novih igrača. Borbu za mesto među stativama, vodiće Branković i Popović, obojica su povratnici u veliki klub. Svoje mesto među desetoricom prvotimaca u polju, tražiće: Ignjatović, Mladen i Branko Marković, Vujić, Jevtić, Veselinović, Maričić, Lukić, Sarić i Pančić.
Liga se nastavlja 14. i 15. marta, a na startu „Radnički“ dočekuje „Premijer“ iz Badovinaca. Na kraju jeseni, Šapčani su drugi sa bodom zaostatka u odnosu na lidera.
S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa