12. februar 2015.12. feb 2015.
RUKOMET: BLISTAVE MEDICINARKE

MEDICINAR REKORDNO

ŽRK Crvena Zvezda - ŽRK Medicinar 26:51 (13:28)
Šapčanke su u Beogradu rekordnim klupskim rezultatom savladale Crvenu Zvezdu. To je ujedno i najveći broj golova postignut u prvoj ligi za dame, Super ligi.
Bila je to utakmica bez trunke neizvesnosti kada je u pitanju pobednik. Domaćin je imao samo početno vođstvo a potom Medicinar preuzima komletnu priču u svoje ruke a na poluvremenu je već 15 golova razlike.
Ana Radović beleži 19 golova a uz pomoć Vragolić i Obućine sa po sedam golova i Ninković sa šest pune mrežu domaćih. Na kraju bilo je 25 golova prednosti.
Medicinaru je ovo bila prilika da se uigraju pred meč sa Knjaz Milošem iz Aranđelovca koji se igra u subotu 21. februara u sali Gimnazije od 18 sati.
- Naša ekipa je posle tri uzastopne pobede stigla do sredine tabele gde joj je mesto tako da bi bodovi protiv Knjaza da se na sredini tabele i učvrstimo i tako pobegnemo od opasne zone. Zadovoljan sam igrom kompletne ekipe a očekujem i više, kaže strateg ekipe magistar Aleksandar Savić.
ŽRK Medicinar: Dukić, Vragolić 7, I. Vasiljević 1, J. Milošević 1, Belušević, Mijailović 2, Radović 19, Ručnov 3, D. Vasiljević, Selenić, Jović 4, Obućina 7, Ninković 6, Stojković 1.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa