12. februar 2015.12. feb 2015.
OPLjAČKAN TRANSKOM U GORNjOJ VRANjSKOJ

PIŠTOLjEM NA RADNICE

Prošle srede u “Transkomovoj“ prodavnici u Gornjoj Vranjskoj izvršena je oružana pljačka. Dva maskirana napadača u radnju su ušli oko 7:20 uveče i od radnice na kasi tražili da im preda pazar, a pri tom je jedan od njih držao pištolj. Treći učesnik ih je čekao u automobilu nekoliko desetina metara dalje. Radnica je u prvom trenutku pokušala da ih spreči da uzmu novac, ali su oni ipak odneli pazar od nešto manje od 19.000 dinara i cigarete.
Kako saznajemo, jedan od napadača je desetak minuta pre pljačke u prodavnici kupio plazmu, a jedna od radnica je primetila da gleda gde se nalaze kamere. Navodno je vozilo kojim su došli u prethodnom periodu viđano da prolazi ispred objekta, a moguće da su pljačkaši u nekoliko navrata i kupovali neke sitnice. Tome da je napad duže planiran govori u prilog i činjenica da se ispred prodavnice u večernjim satima nalazi veći broj meštana koji dolaze na centar da predaju mleko, a razbojništvo se dogodilo u trenutku kada nikoga u blizini nije bilo.
Nezvanično saznajemo da su pljačkaši uhapšeni isto veče, kada su njihov automobil zaglavio na jednom od sporednih puteva dok su bežali ka Šapcu.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa