12. februar 2015.12. feb 2015.
UČENICI PRODUŽENOG BORAVKA OŠ „VUK KARADžIĆ“ PRIREDILI PREDSTAVU

U IME LjUBAVI

Ljubav treba da se desi ne u srcu, ne u kičmi, ne u stomaku, već u glavi. Ljubav je kao i religija zasnovana na osećanju i verovanju u neverovatno. Ljubav je prostor i vreme koji se meri srcem. Voleti nekog znači sagledati ga onakvim kakav nije, reči su velikih mislilaca koje se prošlog petka učenici Produženog boravka OŠ „Vuk Karadžić“ pretočili u predstavu o ljubavi i u ime ljubavi.
- Posvetili smo je ljubavi jer je izvedena uoči pravoslavnog praznika Svetog Trifuna, zaštitnik vinograda, vina i braka. U katoličkoj veroispovesti to je Sveti Valentin ““ Dan ljubavi. I nije važno kako se zove u kojoj veri ni u kom delu planete. Neka to bude Dan ljubavi. Neka taj dan bude ceo život jer svi mi ovde i svi oni tamo smo bića ljubavi. Vasceli život je umeće znati i hteti da voliš i da budeš voljen. Pomislite sada na one koje najviše volite, pa pomislite na one koje treba voleti ““ rekla je učiteljica Snežana Petrović.
Priredbu su otvorili muzičkim nastupom drugari iz Produženog boravka OŠ „Nata Jeličić“ sa učiteljem Veskom Isailovićem uzvrativši na taj način posetu ali i davši podršku učenicima „Vukove“ škole kojima je ovo bio prvi nastup. Program ispunjen dramatizacijom, recitacijama i muzikom upotpunio je i nastup članica Škole zumbe „Nike“.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa