12. februar 2015.12. feb 2015.
SAOPŠTENjE NOVE SRBIJE

NAPAD NA OBELEŽJA STRANKE

Na Sretenje Gospodnje, u noći između 15. i 16. februara, nepoznata lica razbila su tablu sa natpisom Nova Srbija, na ulazu u prostorije naše stranke, u Gospodar Jevremovoj 13 u centru Šapca. Inače, u poslednjih godinu dana sa zgrade u kojoj je sedište gradskog odbora NS skinute su i pocepane ili zapaljene 4 zastave naše stranke, a tabla koja je na Sretenje polupana je 5. koju smo morali da postavljamo jer su sve prethodne doživele istu sudbinu. Ono što je zanimljivo jeste da su se svi ovi napadi na naše prostorije dešavali na velike pravoslavne praznike, Badnji dan i Božić, Vaskrs i slavu Nove Srbije, Sv. Simeona Mirotočivog.
Uopšte ne ulazeći u to da li se ovo dešava zbog našeg upornog insistiranja da se zaustavi nenamensko i rasipničko ponašanje gradskih vlasti, beskrajno i ničim izazvano povećanje nameta na nas građane ovog grada ili zbog našeg dosledno rodoljubivog i tradicionalističkog stava, ističemo da smo više nego zadovoljni što su ovo jedini argumenti koje naši politički protivnici imaju.
Naši pravni zastupnici će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica Policijskoj upravi u Šapcu, sa zahtevom da se ovaj čin političkog nasilja rasvetli i dalji napadi na našu imovinu zaustave.
Gradski odbor NS Šabac, Božidar Kk

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa