12. februar 2015.12. feb 2015.
PROŠLOG ČETVRTKA ZVANIČNO OTVOREN HOTEL „SLOBODA“

ZASIJAO SIMBOL ŠAPCA

U prisustvu pedesetak predstavnika medija iz čitave Srbije simboličnim presecanjenm crvene vrpce prošlog četvrtka gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zvanično je otvorio renovirani Hotel „Sloboda“. Velelepni objekat površine 14.000 metara kvadratnih u čiju je rekonstrukciju i dogradnju uloženo petnaest miliona evra pridružio se lancu „A hotela“.
- Mislim da su građani Šapca i čitav grad željno iščekivali da se jedan ovakav veliki i grandiozan hotel kakav postoji u Šapcu najzad i otvori. Čekaju već deset godina to. Srećan sam što sam imao priliku da kao gradonačelnik sa direktorom hotela otvorim ovo velelepno zdanje koje će biti na korist i našim Šapčanima i svim gostima koji dolaze u naš grad. U 2015. godini ozbiljno ćemo se pozabaviti pozicioniranjem grada Šapca na turističkoj mapi Srbije. Sada su, mogu da kažem, ispunjeni svi uslovi za to. Imamo hotel, kvalitetnu ponudu, bogatu istoriju koju možemo da ponudimo svim potencijalnim turistima. Potrudićemo se da na turističkoj mapi, ali i u našem regionu ovo bude grad duha, veselja, bogate tradicije i naročito kulture i da to bude jedna naša ponuda u kojoj će Hotel „Sloboda“ imati značajno mesto u dvodnevnim ili trodevnim aranžmanima. Nadamo se, kako budemo dalje razvijali ovaj deo prirodnih kapaciteta koje možemo da ponudimo, onda i na duže vreme ““ rekao je gradonačelnik.
Kategorisan sa četiri zvezdice Hotel „Sloboda“ sa svojih devedeset pet smeštajnih jedinica, tri predsednička apartmana, četiri multifunkcionalne sale među kojima su „Cer“ i dve „Kristalne dvorane“, enterijerom u kome dominira mermer i kristalni luster visine šest metara, potecijalnim gostima nudi više od obične komfornosti.
- Multifunkcionalne sale su na raspolaganju za održavanje raznih svečanosti, kongresa, savetovanja, itd. Velnes centar će biti gotov u naredna dva meseca. Pored toga imamo i 1.600 kvadrata raspoloživog prostora u lokalima za izdavanje. Posebno bih napomenuo da su kafe-poslastičarnica „Vremeplov“ i lobi Hotela „Sloboda“ već našli svoje stalne goste u Šapčanima koji se vraćaju hotelu i sećaju se prethodnih godina kada su u njemu bili ““ dodao je direktor Zoran Tošić.
Probni rad prethodnih par meseci, uhodanost osoblja, bogata ugostiteljska ponuda, svedoče o spremnosti Hotela „Sloboda“ da širom otvori vrata gostima iz zemlje i inostranstva.
- Veliki odziv kako beogradskih novinara tako i novinara iz Šapca govori o interesovanju javnosti za ovaj hotel, za grad Šabac i na kraju krajeva za turizam kao delatnost kojoj se, ipak ćemo se svi složiti, ne posvećuje pažnja u dovoljnoj meri. Pred Sajam turizma ipak je interesovanje veliko. Spremni smo jer smo u probnom periodu praktično uhodali osoblje da bi usluga bila na vrhunskom nivou. Jedan hotel mora imati vrhunsku uslugu pre svega, a samo zdanje je dovoljno velelepno da ima sve sadržaje koje treba da ima. Naravno, kada bude završen i velnes apsolutno sam sigurna da će individualci jednako puniti hotel kao što je sad slučaj sa kongresnim turizmom, grupama, tim bildinzima i slično ““ istakla je Vesna Vlatković, marketing i PR menadžer „A Hotela“.
O. Gavrilović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa